Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018

1

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen).

pedunung 682 manggon kene. Sadurungé, 1. 3. 2001, désa iki terusan kacarita 637 pedunung, 302 ing desa Lower Sytová, 154 ing blumbang ing desa Loukov 125 lan 67 ing desa Haje nad Jizerou. Saiki, ing desa total dikuwasani permanen omahé 188 127 lan liburan pondokan.

Desa kasebut dumunung ing dalan nomer 292 antara Semily lan Jilemnice. Saliyane garis lokal ing Háje, sawetara bus jarak dawa mandheg.

Mimo území obce, v Horní Sytové, nedaleko osady Dolní Sytová na východním okraji území obce Háje, je železniční zastávka na regionální trati Martinice v Krkonoších – Rokytnice.

Wiwit 1960 ana perpustakaan rakyat lokal ing desa iki. Ana Podhoran, TJ Sokol Dolni Sytova lan asosiasi cilik kayata beekeepers, union wanita, pemburu, salib abang.

Ana siji sekolah ing desa iki, yaiku sekolah dasar Krakonošova lan Loukova. Sekolah kasebut diadegaké ing 1775, wiwit diajokake ing Pabrik Loukov. Sekolah kasebut beroperasi ing gedung 1889 lawas, gedung 1993 anyar lan gedung olahraga. Ing 1993, sekolah utami digabung karo taman kanak-kanak.

Ing 1875 anak 160 dirawuhi sekolah saka desa Rybnice, Loukov, Swift lan Haje nad Jizerou. Saiki taun 9 7 SD operasi ing kelas (gelar loro pasangan sing disambungake menyang kelas umum), dirawuhi dening bab 100 anak rawuh TK watara anak 20. sekolah serves kabèh masyarakat, nanging uga kanggo desa tetanggan Bystrá nad Jizerou lan akeh siswa mangkat saka panggonan adoh.

Ing Loukov ana paroki Katolik Roma ing Gereja St. Stanislav.

Ana telung kamar pemadam volunteer ing desa: SDH Dolní Sytová, SDH Rybnice lan SDH Loukov.

Brigade Fire ing Rybnice, uga kanggo pamukiman Loukov lan Haje, didegaké ing taun 1892. Koir ngetik Departemen Fire County ing Semily. 15. 1900 njupuk Panggonan ing Rybnice-Louka ing 12. brigade geni kabupaten. Brigade kebakaran anyar dibangun ing 1904, lan 1912 dibeli nganggo jarum suntik sing dioperasi tangan 4 tangan, sing dilakoni nganti 1947.

Brigade kebakaran Loukov didegaké ing 1912.

Ing taun 1920-1938 ing Ponds geni Brigade melu ing construction saka monumèn kanggo tiba, dibangun ing firehouse anyar lan tank geni near Janata. Taun 1929 jemaah iki diatur ing blumbang Congress kabupaten.

Ing 1947, jarum PS 8 pisanan dituku saka Stratílek. 1970 tuku GAZ 69. Ing 1991, jarum jarum PS 12 dibeli, kalebu sasis sing dijamin.

Tank tangki anyar dibangun ing 1953. Ing taun 1963 lan 1978, tambahan tambahan kanggo aktivitas budaya dibangun kanggo senjata api. Ing taun 1985-1986, sawijining tentara geni anyar lan garasi dibangun.

Ing 1960, paduan suara iki nyusun tim kompetisi pisanan.

koor dikembangaké lan ngembangaken kegiatan budaya sugih. Uga berpartisipasi ing beautification desa, kayata konstruksi dalan aspal menyang blumbang, pangopènan dalan lan umum spasi, construction anggar kuburan, ndandani patung ing desa, construction saka bis nunggu kamar lan nginstall bandhulan, bantuan karo construction lan pangopènan sumber banyu kotamadya ing taun 1973-1978 etc. .

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *