Lysá hora, Rokytnice nad Jizerou, Horní Domky Ski Resort

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Jalur kabel ke Lysá hora, sing dibangun ing 1996, unik amarga iku mung siji ing Republik Ceko sing mimpin menyang zona KRNAP I. Stasiun pungkasan iku minangka titik wiwitan kanggo nyalip ski buta Gunungdalan gedhe. Ing mangsa panas, panggung iki ora lelungan.

Resor Ski Horní Domky minangka salah sawijining resort ski paling gedhe lan paling populer ing Republik Ceko. Iki didominasi dening Lysá hora, kang ana kursi dhingklik papat kursi kanggo 1 315 m (titik wiwitan kanggo ski lintas negara buta Gunungdalan gedhe. Jalur kabel kanggo Lysa hora ora kasedhiya ing mangsa panas (stasiun ndhuwur dumunung ing wilayah sing dilindhungi saka KRNAP).

2 198 ma yaiku sing paling dawa ing Republik Ceko. Kursi kapindho Horní Domky nyediakake operasi musim panas lan musim panas kanthi kamungkinan ngangkut pit kanthi gratis. Skuter lintas negara kasebut dianjurake kanggo nyoba jalur lintas negara ing wilayah kapličky lan Pod Dvoračkami U karo jalur putih sing kualitas.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *