Klub Golf Lapangan Golf Semily

0

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Semily Golf Course dumunung ing meander Kali Jizera wiwit 1970. Sekeliling Semil minangka dhaérah lembah sing jero kanthi ngidul Kali Jizera lan anak kali karo Kali Oleška, Jílovecký lan Chuchelský, Kamenice lan Vosmenda.

Klub Golf Lapangan Golf Semily

Lebak Romawi ing Kali Jizera ngiyataken Trail Rieger, ingkang nyawisaken galeri kanthi wiyar meter, pemandangan lan mata air. Panjelengan alam Jizera iki diumumake minangka cadangan alam ing 1951. Iku wilayah views adoh saka gunung kuna Kozákov lan menara observasi logam sange saka sing bisa ndeleng ing dina langit nganti waktu saka Bohemia lan teropong kanggo nyekel sak klebatan saka bangunan paling inggil lan Prague. Pemandangan kasebut mbukak ing High Bohemian Highlands, ing Lužické hory, Ještěd Ridge, Pagunungan Jizera, Pagunungan Giant, Dataran Tinggi Broumov, Pegunungan Orlické lan Bohemia-Moravian Highlands.

Klub Golf Lapangan Golf Semily

Ing pungkasan taun, 1997 ngluncuraké 2 gril sing direkonstruksi sing anyar sing ngidinake Klub Golf Semily kanggo ngatur turnamen salib sing kapisan ing sejarah sing disebut Ingeo Cup'97. Ing mangsa 1998, taman hiburan Semilian sampun ngalami owah-owahan ingkang langkung alit. Grenadier anyar Jedničky diluncurake lan kothak latihan anyar disusun, sing ningkatake kualitas lan kesulitan papan dolanan sing kasar.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *