Free Premium WordPress Themes Downloads + chatting

3

Ngunduh gratis (Nyumbang kula kanggo proyèk liya) ing dhuwur definisi.

Kanggo nonton kula ing YouTube langganan.

Unduh

Pembelajaran mesin lan intelijen buatan
Kabeh template PetrPikora.com adhedhasar Machine Learning lan Intelligence Artificial Intelligence, lan padha nggabungake fitur-fitur cerdas sing bakal mbantu sampeyan nggawa situs sampeyan menyang jagad lebar.

Desain Web Sensitif
PetrPikora.com Templates ndhukung desain situs web responsif (RWD), sing artine situs web sampeyan bakal muncul kanthi sampurna lan ing piranti apa wae, sampeyan ora bakal mbukak maneka batasan ing piranti Apple, piranti Android, BlackBerry, telpon Windows, monitor gedhe, tablet cilik, tablet gedhe, komputer, lan liya-liyane.

Kita dhewe ngerti carane
Kabeh template PetrPikora.com nggunakake Know-Know-long kita-carane menehi fitur lan kesempatan unik sing ora bakal bisa didol ing template saingan. Dadi desain, learning machine, lan intelijen buatan sing teyeng dibedakake babagan layanan telusur kaya Google lan liya-liyane sing seneng karo template kita. Kabeh template kita ing kabeh situs uga ngetutake indeks robot indhividu sing unik, banjur dikirim data menyang layanan indeksasi sing paling gedhé lan kanthi otomatis njupuk promosi kabeh situs web kanthi template kita!

Kompatibilitas browser
Template PetrPikora.com ndhukung Edge lan Internet Explorer 7, 8, 9, 10, 11, Firefox, Chrome, Opera, Safari, browser seluler (desain sensitif) lan kabeh browser web kompatibel standar liyane.

SEO lan SEM
Kabeh template PetrPikora.com dioptimalkan kanthi lengkap kanggo SEO lan SEM kanggo nggoleki peringkat rangking mesin sing paling apik lan ewonan pelanggan potensial.

Dukungan CMS
Desaine template PetrPikora.com kanggo topik WordPress kalebu WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, kaca HTML statis lan liya-liyane.

Widget / Posisi / Wilayah
Template PetrPikora.com nawakake pilihan majeng kanggo desain lan masang nomer sing dibutuhake adat Widget wilayah kalebu posisi lan wilayah, kajaba kanggo akeh setelan otomatis. Sampeyan bisa milih jeneng posisi anyar, lan sampeyan uga bisa ngganti jeneng sing wis ana.

Integrasi media sosial
Kabeh template PetrPikora.com ndhukung layanan sosial kayata Facebook, LinkedIn, Twitter lan liyane.

HTML5 lan CSS3
Kabeh template PetrPikora.com ndhukung standar HTML5 lan CSS3 paling anyar.

W3C validasi
Template PetrPikora.com kanthi kompatibel karo standar W3C Valid HTML lan CSS, sing njamin prilaku rampung sampurna ing kabeh browser web utama.

Dukungan lan nganyari pungkasan
Kabeh template PetrPikora.com dijamin bakal dianyari kanggo periode sabanjuré, supaya sampeyan ora bakal gagal nganggo cithakan sing rusak. Kita uga menehi perhatian marang keamanan sing kita terus-terusan ningkatake lan nganyari.

Framework WordPress
Cithakan nduweni setelan khusus sing ngijini sampeyan nyunting header situs, artikel lan konten, jejaring sosial, header, footer, sidebar, widget, warna, pengaturan dasar, setelan canggih, shortcode, peta Google, formulir kontak, SEO, kaca kesalahan, Google Analytics , lan liyane.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *