DJI Mavic Pro

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Drone cerdas - kamera 4K kanthi stabilitas 3, nganti 7km, ketahanan kurang luwih 27min, kecepatan maksimal 65km / h, bobot 734g, GPS, microSD (max.64GB), deteksi hambatan, Tapfly lan ActiveTrack. Drone cerdas bisa nyegah alangan lan ngambang. Sistem FlightAutonomy kalebu kamera 5, GPS lan GLONASS, 2 ultrasonik sensor jarak, kaluwihan sensor lan 24 výkonných výpočetních jader.

Mavic vydrží ve vzduchu neuvěřitelných 27 minut s rychlostí 65 km / h ing mode olahraga.

Kamera tetep stabil kanthi shoots stabilisasi telung sumbu video v Résolusi 4K ing 30fps, nglumpukake gambar ing kualitas 12Mpx lan bisa nangani Adobe DNG RAW.

DJI Mavic je malý, ale výkonný dron, který promění nebe ve vaše tvůrčí plátno snadno a bez obav. Sampeyan bisa ngundhuh piranti lunak anyar kanggo nggawe teknologi anyar. Kanggo nerangake yen sampeyan ora bisa nambani wong liya. 24 bakal ngetokake kamera sing nyedhiyakake kamera 4K ing kanthong pakean, sing sampeyan menehi push siji.

DJI Mavic Pro mbengung cilik, nanging kuat, thanks kanggo kang langit dadi kanvas kanggo kreatifitas, gampang lan tanpa kuwatir, lan mbantu sampeyan nggawe saben wayahe torsi online. Kothak kompak toko teknologi Highly Komplek saka Mavic Pro ndadekake adoh paling canggih mabur DJI kamera. 24 intine kinerja komputerisasi, sistem rampung anyar kanggo sawetara transmisi nganti 7 km, 5 sensor optik lan kamera 4K telung sumbu owah langsir nunggu dhawuh, mung pencet tombol utawa tunyuk layar.

Tansah lunga
Nang controller Mavic sing mathuk ing kanthong sampeyan yaiku teknologi transmisi anyar DJI OcuSync, kanthi nganti 7km lan Full HD 1080p video transmisi.

Ora ana impact lan goresan
Dron sing ora bisa dilindhungi bisa nyebabake kendala nalika lelungan adol adoh utawa minggat saka dhuwur ing mode homecoming. Mavic migunakake teknologi FlightAutonomy kanggo ndeleng alangan ing 15m. Bisa numpaki utawa mandheg lan nyumerepi lan nyegah kacilakan nalika mabur tanpa kontak visual.

Tampilan visibilitas
Posisi dening satelit bisa mbantu drone mung njobo tanpa gangguan utawa gangguan. Dron tanpa satelit ora nduweni posisi akurat lan bisa nglangi ing udhara. Mulane Mavic dilengkapi sensor optik ngarep lan ngisor lan bisa nyumerepi ing jero bangunan utawa ing lokasi tanpa sinyal GPS.

Tinggal maneh ing udhara
Mavic yaiku enem stroke dibandhingake Phantom 4, nanging ora ateges dheweke kudu mabur kanggo periode sing luwih cendhek. Mavic bisa mabur luwih suwe tinimbang ukuran kuwe. Bisa nganti 27 menit wektu penerbangan lan jarak maksimum 13km amarga kinerja dhuwur lan mesin sing efisien.

4K Ultra HD Video
Mavic ndhukung 4K video ing 30 frame per detik. Stabilisasi Gambar Elektronik ora digunakake kanggo nggawe 4K minangka tembakan sing bener. Kita wis nggawe miniatur, 3-sumbu banget akurat nancep mung kanggo Mavica, kang bisa kanggo nyayangke kamera sanajan kanthi gerakan cepet kanggo entuk Gamelan video lan foto sing cetha.

foto saka ndhuwur
Kita kabeh seneng banget photography. Apa sampeyan pengin nangkep snapshot utawa ngrampungake portofolio, Mavic lan kamera megapiksel 12 karo dhukungan Adobe DNG RAW siap kanggo njupuk.

Tembak minangka profesional. Otomatis.
Sampeyan mbutuhake kru wayang nalika nggunakake Mavica, amarga kabeh sing perlu yaiku ActiveTrack. Cukup tandha sing arep ditembak lan ActiveTrack bakal ngurus liyane, supaya sampeyan bisa njupuk minangka profesional.

Obati dronmu
Nalika Mavic ana ing udhara lan sampeyan ana ing tembakan, kabeh sing perlu kanggo njupuk gambar asli yaiku gerakan sing ringkih. Kanthi Mavic ing mode Tulis, sampeyan bisa njupuk selfie unik.

Kontrol sing tepat
Nalika sampeyan njupuk utawa kloter ing bangunan, sampeyan ora pengin mabur cepet banget. Ngalih menyang mode Stativ lan saben gerakan Mavica dadi persis lan alon.

Mbukak nganggo telpon
Mungkin sampeyan pengin njupuk potret sing cepet, utawa ngetrapake kanca, utawa mung lumaku menyang méga lan langsung nglakokake. Kabeh sing perlu mung telpon.

Tapfly
Wiwitane kerep ngalami alangan sing mlaku amarga ora digunakake kanggo joysticks, nggawe luwih angel kanggo njupuk video. TapFly tegese sampeyan bisa nutul menyang ngendi wae sampeyan pengin, lan Mavic supaya lancar dadi cara lan sampeyan bisa konsentrasi ngontrol kamera lan njupuk foto utawa video. Flying bisa dadi sing prasaja.

Nunggu perintah
Mavic nanggapi saben perintah meh langsung. Apa sampeyan pengin njupuk tembakan sing alon, nggoleki sing lampu utawa getih twirl ing kacepetan 65 kmh ing mode Olahraga.

Loro set sensor. Kaping pindho minangka dipercaya
Masalah drone paling umum yaiku sensor sing ora bisa digunakake. Mulane Mavic dilengkapi karo loro saka saben sensor tombol. Nalika siji gagal, sing liya ngganti.

Sabanjure
Tetep ing dhuwur sing dhuwur ing ndhuwur, kanthi otomatis. Aja kuwatir yen mabur uga kurang, Mavic bakal ngukur dhuwur ing sisih tengen permukaan sing ora rata.

Baterai luwih aman, cerdas
Paket daya Mavic cerdas ngirimake wektu pesawat nganti menit 27, ngijini sampeyan mriksa urip baterei wektu nyata karo DJI GO. Iku luwih ngétung waktu penerbangan sing isih kanggo mbantu pilot bisa luwih aman.

Cukup katon
Kanthi DJI GO, sampeyan bisa ndeleng kabeh kamera ndeleng lan informasi luwih lengkap babagan Mavic sampeyan kudu ngerti, saka urip baterei menyang lokasi, arah penerbangan lan luwih.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *