Cross Country ENDURO XC Loukov 2019

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Minangka saben taun, Cross Country bakal digelar ing Loukov u Semil ing istilah CC LOUKOV 2019 - 27. - 28. 07. 2019.

Minangka saben taun, Cross Country ing Loukov cedhak Semily dumadi taun lalu 2018. Tradisional lomba pasangan ing dina Sabtu lan lomba individu ing dina Minggu.

Wiwit taun kepungkur saka 90% rampung dicocogake dening kanthong Pak Sedláček, saéngga grooves lan alur lawas saka balapan pungkasan ilang. Ing akhir Juli, trek iki rampung dipotong lan dibersihake saka cabang, arah lomba tetep padha karo taun pungkasan.

Meh kabeh wong ngerti terrain ing Loukov, wiwitan ing meadow, endapan bagean ing alas lan mesthi ana uga metu Louka. Obrolan liya kayata alangan Louka kanggo ban, log, mlebu liwat Prague V3S dening AGT Paseky n / J. lan ngliwati semi-trailer STROMBUCH. Kanggo kabeh sing ora ngalami iki bagean sing abot, varian bisa dilebur.

Dina lomba Minggu, trek tetep padha karo ana, ana sawetara bagean sing ditandhai karo bagik.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *