Tema CMS, WordPress, WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, HTML, OpenCart, VirtueMart Ninggalake komentar

Pembelajaran mesin lan intelijen buatan
Kabeh template PetrPikora.com didhasarake ing Machine Learning lan Intelligence Artificial Intelligence, lan nggabungake unsur-unsur cerdas sing bakal mbantu sampeyan nggawa situs sampeyan menyang web jagad.

Desain Web sensitif
Cithakan PetrPikora.com ndhukung desain web responsif (RWD), iku ateges sing situs ditampilake ing urutan sampurna lan ing piranti apa wae, kenek ora Watesan ing piranti Apple, piranti Android, telpon Blackberry, Windows, layar gedhe, tablet cilik, tablet gedhe, komputer lan ing ..

Kita dhewe Know-carane
Kabeh template PetrPikora.com migunakake cara kita kepiye ngerti cara-cara kanggo menehi fitur unik lan kesempatan sing ora bakal nemu ing template saingan. Dadi desain, learning machine, lan intelijen buatan sing teyeng dibedakake babagan layanan telusur kaya Google lan liya-liyane sing seneng karo template kita. Kabeh template kita ing kabeh situs uga ngetutake indeks panganggo unik kita, sing banjur pindhah data menyang layanan indeksasi sing paling gedhé lan kanthi otomatis mromosikake kabeh situs web nganggo template kita!

kompatibilitas browser
Cithakan PetrPikora.com support Edge lan Internet Explorer 7, 8, 9, 10, 11, Firefox, Chrome, Opera, browser seluler Safari (responsif desain) lan kabeh browser cecek standar liyane ..

SEO lan SEM
PetrPikora.com Kabeh Cithakan sing kebak optimized SEO lan SEM sing bakal njamin posisi paling apik ing jasa lan ewu pelanggan potensial.

support kanggo CMS
Cithakan PetrPikora.com ndhukung proposal kanggo tema WordPress kalebu WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, kaca HTML statis lan liyane.

Widget / Position / Region
Cithakan PetrPikora.com nawakake desain majeng lan masang nomer sing dibutuhake ing wilayah widget adat kalebu posisi lan wilayah liyane akeh setelan kanthi otomatis. Sampeyan bisa milih jeneng kanggo posisi anyar, lan sampeyan uga bisa ngowahi jeneng sembarang ana.

Nggabungaken media sosial
Kabeh Cithakan PetrPikora.com kanthi ndhukung layanan sosial kayata Facebook, LinkedIn, Twitter lan liyane.

HTML5 lan CSS3
Kabeh Cithakan PetrPikora.com ndhukung HTML5 lan CSS3 standar paling anyar.

W3C Validation
Cithakan PetrPikora.com kanthi ketemu standar W3C HTML Valid lan CSS sing njamin tumindak pancen sampurna ing kabeh browser web utama.

support mangsa lan nganyari
Kabeh Cithakan sing dijamin PetrPikora.com nganyari uga kanggo mangsa, mulane ora bakal kelakon sing wis bejat cithakan. Uga, kita mbayar manungsa waé kanggo keamanan, kang isih Ngapikake lan nganyari.

Framework WordPress
Cithakan duwe setelan dhewe sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi header saka situs, artikel lan isi, jaringan sosial, header, sikil, sidebar, widget, werna, setelan dhasar, persiyapan majeng, shortcodes, maps Google, wangun kontak, SEO, nggawe serep lan Recovery, kaca kesalahan, Google Analytics lan liyane.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *