Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
video

video

  • Akhir minggu uap Krkonoše, lokomotif uap 310.0134 Maca liyane>

    Akhir minggu uap Krkonoše, lokomotif uap 310.0134

    Friends Club railways Bohemian Paradise ing ngandhapipun Gubernur Liberec Region dianakaké taun sabanjuré favorit nganggo sepur uap ing sesi Vrchlabí - Kunčice - Martinice ing Gunung Buta - Jilemnice - Rokytnice nad Jizerou disambung karo "soré Krakonošova panas," layang lan aman saka pengunjung saka loro near Vrchlabí lan saka arah Rokytnice. 310.0 lokomotif seri punika [...]

  • Kastil Valdštejn Maca liyane>

    Kastil Valdštejn

    Valdstein (Waldstein) minangka reruntuhan ing distrik Semily cedhak Turnov, ing wilayah Bohemian Paradise. Kastil asli saka Karajan Valdštejn asalé saka paruh kapindho 13. abad. Iki minangka salah sawijining kastil sing paling tuwa ing wilayah iki. Kastil dibangun salah sawijining cabang saka kulawarga Markvartic ing taun 1260 kanggo 1280. Iku mbokmenawa Jaroslav Hruštice utawa putrané Zdeněk [...]

  • Roudnice in Krkonoše spring 2018 Maca liyane>

    Roudnice in Krkonoše spring 2018

    Shortening Februari saka Roudnice ing Pagunungan Giant. Roudnice minangka desa, minangka bagian saka desa Jestřabí ing Krkonoše ing distrik Semily. Babagan 2 km kidulé Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše. Ana alamat 80 sing didaftar. Pedunung 47 manggon ing kene kanthi permanen. Roudnice dumunung ing wilayah cadastral Roudnice ing Pagunungan Krkonoše kanthi wilayah 2,19 km2. Roudnice dumunung ing mburi [...]

  • Castle Frýdštejn Maca liyane>

    Castle Frýdštejn

    Cepet neng Istana Frýdštejn ... Bèntèng iki didominasi déning menara kastil sing gedhé, dibangun ing dhuwur batu sandstone, saka ngendi bisa katon ing lembah. Menara punika dhuwuripun 15, gadhah rata-rata meter 9 lan tembokipun gadhah daya meter 2. Pojizeří saka 13. abad kaping Markvatics. 1363 disebutake minangka pamilik saka wilayah sekitar Hodkovic [...]

  • Drábské Rooms Maca liyane>

    Drábské Rooms

    Drábské světničky yaiku sisa-sisa kastil kayu sing asli ing blok pasir ing wilayah cadastral Dneboh ing distrik Mladá Boleslav, 4 km sisih wétan Mnichovo Hradiště. Dumunung ing wilayah sing dilindhungi Bohemian Paradise, ing tlatah situs Eropah NATURA 2000 lan Příhrazské skály Nature Reserve. Bèntèng rock dibangun ing pinggiran lor kulon ing platform sing disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Maca liyane>

    Prachovské skály

    Kanggo mlumpat rocks Prachovské Prachovské rocks sing ..... sandstone tatanan klompok rock saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, podcelku Turnovská [...]

  • Pagunungan Giant 2018 Maca liyane>

    Pagunungan Giant 2018

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S Maca liyane>

    Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S

    Kerajaan Alas iku sawijining reservoir bendungan ing Kali Elbe sing dibangun ing 1920. Dumunung ing Tešnov sepi ing wilayah cadastral Bílá Třimenšná, 4 km wiwitan saka Dvůr Králové nad Labem, ing lembah sing ngliwati Kocléřovský pèrèng. Ing bank kiwa dikubengi komplèks lèpèn karajan ing Karajaan, sisa lèpèn tapel wates lawas, lan [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Klub Golf Lapangan Golf Semily Maca liyane>

    Klub Golf Lapangan Golf Semily

    Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Golf Semily dumunung ing Meander saka Jizera wiwit 1970. Lingkungan Semil yaiku sawijining kawasan ing lembah canyon jero saka Kali Jizera lan anak-anak kali kali Oleška, Jíloveckým lan Chuchelským creek, stonemasons lan Vošmenda. Romance Jizera lembah kali wis meningkat dening Rieger kang Trail, kang fitur wolung puluh prospek gallery [...]

  • Reservoir Reservoir Reservoir Maca liyane>

    Reservoir Reservoir Reservoir

    dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Tumiba ing administrasi Kali Papan Elbe, perusahaan negara, adhedhasar ing Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu. Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, sebagean [...]

  • Paseky nad Jizerou saka ndhuwur Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou saka ndhuwur

    Paseky nad Jizerou ndeleng saka dhuwur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih lor désa kasebut minangka Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul [...]

  • Santai musik & Jizera beku Maca liyane>

    Santai musik & Jizera beku

    Jizera beku ing stream ing Dolní Sytová ditemoni musik santai. Dolni Sytova (Jerman Nieder-Sittau) minangka pamukiman minangka bagean lokal saka desa Háje nad Jizerou ing distrik Semily ing Liberecký Region. Babagan 1,5 km ing lor-wétan Hájů nad Jizerou, ing sisih tengen dalan Jizera, ing wilayah sing diduwèni mayoritas déning alas lan alas. Iki minangka dalan II / 292. Ana alamat 161 sing didaftar. Pedunung 288 manggon ing kene kanthi permanen. Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1323. Parsonage saka pemukiman iku kalebu Loukov (paroki Katolik Roma ing Gereja St. Stanislaus [...]

  • Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018 Maca liyane>

    Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018

    Nístějka minangka reruntuhan kastil ing dalan gedhé ing sadhuwuring padhatan Kali Jizera lan Farský potok lan ngelawan dalan I / 14, ing area kanthi jeneng sing padha. Diakses ing turisme wisata kuning saka Vysoké nad Jizerou. Penemuan keramik mbuktikake ngarsane manungsa sanajan ing 17. st. Diwatesi dadi menara sing melingkar, istana lan remitan benteng. Sisa saka kastil dilindhungi minangka [...]

  • DJI Mavic Kanggo 4K Video Test Maca liyane>

    DJI Mavic Kanggo 4K Video Test

    DJI Mavic Pro mbengung cilik, nanging kuat, thanks kanggo kang langit dadi kanvas kanggo kreatifitas, gampang lan tanpa kuwatir, lan mbantu sampeyan nggawe saben wayahe torsi online. Penyimpenan kompak tansah teknologi dhuwur-dhuwur sing ndadekake Mavic Pro dadi kamera sing paling canggih DJI nganti saiki. 24 intine komputasi kuat, sistem transmisi rampung kanthi jangkauan nganti 7 km, [...]

Bali menyang Top