Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Software

Software

  • Pinnacle Studio Ultimate 22 Maca liyane>

    Pinnacle Studio Ultimate 22

    Ing pungkasan mangsa liburan Pinnacle ngenalaken versi anyar Pinacle Studio 22 kanthi akeh fitur-fitur anyar. Inovasi utama sajatiné arupa karya sing lengkap karo werna paparan lan cahya, fungsi editing sing luwih apik nalika ngrekam layar, ngrekam gambar layar lan gambar webcam, efek sing luwih apik saka adegan campuran lan nyusun video saka macem-macem lagu sakwentoro. Pinnacle Studio [...]

  • Windows 10 Spring Creators Update Downloads Maca liyane>

    Windows 10 Spring Creators Update Downloads

    Microsoft kanthi tenang nyiapake update utama menyang sistem operasi Windows 10. Sampeyan kudu nggawa sawetara dandan lan fitur-fitur anyar menyang sistem. Wakil-wakil perangkat lunak raksasa AS durung sacara resmi ngonfirmasi kedadeyan warta kasebut. Nanging, wis bubar kanggo sawetara wektu ing gerbang sing Microsoft bakal nerbitake update luwih gedhe ing separo pisanan taun iki. Kabar bakal dadi akeh, Microsoft [...]

  • Pinnacle Studio Ultimate 21 Maca liyane>

    Pinnacle Studio Ultimate 21

    Pinnacle Studio minangka program pangembang video sing wiwitané dikembangaké déning Pinnacle Systems minangka pasangan tingkat konsumen kanggo software mantan profesional tingkat Pinnacle, Liquid Edition. Iki ditampa dening Avid lan mengko Corel ing Juli 2012. Pinnacle Studio ngidini kedhaftar kanggo ngisi konten video ing format CD Video, DVD-Video, AVCHD utawa Blu-ray, nambah menu tambahan lan ngobong menyang disk. Pinnacle Systems nawakake program sales affiliate kanggo produk Pinnacle Studio Product. Ing [...]

  • Pembaharuan Pencipta Windows 10 Maca liyane>

    Pembaharuan Pencipta Windows 10

    Ana 17. Oktober, Microsoft plans kanggo miwiti pangguna mbuka instalasi sistem operasi Windows 10 liyane. Sing disebut-sebut Update Pembuat Mundhut (versi 1709) ndadekake pirang-pirang perbaikan marang sistem kasebut. Nganyari kanggo Fall Creators Update kudu kurban sampeyan utawa nginstal sistem dhewe. Yen iki durung kedadeyan lan sampeyan ora pengin ngenteni, mesthine [...]

Bali menyang Top