Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Properti nyata

Properti nyata

  • House, Cottage for sale, Vítkovice in Mountains Giant, Pagunungan Giant

    We offer for sale a building suitable for recreational use as a cottage or even for permanent housing. Bangunan iki dumunung ing sisih kilen utama dalan Misecky, parkir lan garasi. Akses kanthi sampurna kanggo mangsa panas, babagan km 4 saka Míseček utawa wilayah ski Aldrov. Info liyane ing info@petrpikora.com Agensi real estat ora nelpon !!!

Bali menyang Top