Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Microfuge

Microfuge

  • Bresser LCD Mikroskop 50x-2000x 5MPix Maca liyane>

    Bresser LCD Mikroskop 50x-2000x 5MPix

    Mikroskop Bresser LCD Bresser LCD Microscope Mikroskop LCD iki ndadekake wong bisa ndeleng obyek sacara bebarengan thanks karo monitor LCD gedhe 8,9 cm (3,5). Bisa digunakake kanggo observasi cahya lan cahya (cahya) ing cahya sing dicermakake. Sampeyan bisa nangkep utawa nyimpen pengamatan minangka urutan film. Piranti nduweni integrasi [...]

Bali menyang Top