Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Foto-foto sajarah

Foto-foto sajarah

  • Pegunungan Giant fotografi historis Maca liyane>

    Pegunungan Giant fotografi historis

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

Bali menyang Top