Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
foto

foto

  • Guwa Rumcajs, gunung lan reruntuhan Brada cedhak Jičín Maca liyane>

    Guwa Rumcajs, gunung lan reruntuhan Brada cedhak Jičín

    Brad minangka reruntuhan kastil sing dumunung ing sacedhake desa Brada ing distrik Jičín ing bukit jenenge Brad sing padha. Awit 1958 wis dilindhungi minangka monumen budaya Republik Ceko. Iki minangka sisa-sisa kastil sing didegaké ing 13. Abad saka kulawarga Ronovec. Disebut kaping pisanan ditulis kastil tanggal 1258. Ing 1304, dheweke njupuk [...]

  • Loben Tatobit sing umur sewelas taun Maca liyane>

    Loben Tatobit sing umur sewelas taun

    Tatobit Linden (kadang disebut Amerika Linden, Thrive Lime utawa Žižka linda) iku sawijining papan memorial sing lumaku ing batesan Bohemian Paradise ing desa Tatobity ing wilayah Liberec. Lípa stands dening dalan menyang Žernov, ngelawan omah karo nomer 86. Tinta linden mesthine minangka tanduran wit linden sing amba (Tilia platyphyllos) lan wit linden ijo (Tilia euchlora). Lémon ijo iku sebutan sinonim Crimean linden, Tilia cordata lan Tilia dasystyla utawa Tilia dasystyla subsp. [...]

  • Gerhana bulan 27.7.2018 Maca liyane>

    Gerhana bulan 27.7.2018

    Aja nggoleki gerhana paling dawa lunar! Ana tanggal nalika kita bakal nyekseni, yen cuaca cenderung, gerhana Bulan lengkap. Kanggo astronom kasebut bakal dadi salah sawijining gerhana bulan paling nyenengake ing dekade iki. Lintasan kasebut bakal ngliwati bayangan bumi kita, meh langsung ing tengah. Kita bisa nonton fenomena iki 27.7.2018 ing wayah sore sasuwene rembulan dumadi ing tlatah wétan. Iki ana ing 20: 47. [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

  • Bèntèng Kost Maca liyane>

    Bèntèng Kost

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • Humprecht Chateau Maca liyane>

    Humprecht Chateau

    Humprecht minangka chateau ing distrik Jičín kanthi tata letak bangunan elliptical sing khas, dibangun ing taun 1666-1668. Dumunung ing PLa Bohemia Paradise, babagan 0,5 km ing sisih kulon Sobotka, ing wilayah kadastrike kanthi jeneng sing padha. Chateau Humprecht, katon lan menarik ing wangun, dumunung ing bukit Palanka cedhak Sobotka. Daya tarik paling gedhe saka kastil mesthine ana ing Hall of Fame 16 meter [...]

  • Klub Golf Lapangan Golf Semily Maca liyane>

    Klub Golf Lapangan Golf Semily

    Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Golf Semily dumunung ing Meander saka Jizera wiwit 1970. Lingkungan Semil yaiku sawijining kawasan ing lembah canyon jero saka Kali Jizera lan anak-anak kali kali Oleška, Jíloveckým lan Chuchelským creek, stonemasons lan Vošmenda. Romance Jizera lembah kali wis meningkat dening Rieger kang Trail, kang fitur wolung puluh prospek gallery [...]

  • Reservoir Reservoir Reservoir Maca liyane>

    Reservoir Reservoir Reservoir

    dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Tumiba ing administrasi Kali Papan Elbe, perusahaan negara, adhedhasar ing Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu. Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, sebagean [...]

  • Pegunungan Giant fotografi historis Maca liyane>

    Pegunungan Giant fotografi historis

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018 Maca liyane>

    Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • Bèntèng Trosky Maca liyane>

    Bèntèng Trosky

    Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberec. Iki diduweni dening negara (diatur dening National Heritage Institute) lan bisa diakses dening masyarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur jeneng sing padha [...]

  • Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto Maca liyane>

    Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Iku urip watara 2 700. [...]

  • Krkonoše saka dhuwur foto Maca liyane>

    Krkonoše saka dhuwur foto

    Luwih akeh kabèh gunung kalebu Buta wis saiki ing jaman diterangake minangka Sudetenland, kang mbokmenawa jeneng asal Celtic (paling umum minangka Celeng gunung) utawa asal Balkan (minangka Kambing Mountain). Ptolemy (bab 85-165) digunakake kanggo dina Sudetenland jeneng Sudetayle (ing Ore Gunung) lan Askiburgion (utamané Gunung, cedhak kutha Askiburgium vandalisme, mbok menawa [...]

Bali menyang Top