Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Drony

Drony

  • DJI Phantom 4 Maca liyane>

    DJI Phantom 4

    Smart mbengung - 4K kamera stabil 3-sumbu Lightbridge, sawetara munggah 5km, stamina kurang 28min max Speed ​​20 / bobot 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura Magnesium, sensor tabrakan, lan fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnesium construction quadcopter DJI Phantom 4 wis Magnesium dhasar, kang mundhak rigidity lan minimalake geter lan bobot saka piranti dhewe. Papat mesin ngidini stabil [...]

  • DJI Mavic Pro Maca liyane>

    DJI Mavic Pro

    Smart mbengung - kamera 4K 3osou stabil kanggo nggayuh 7km, 27min babagan toleransi, max Speed ​​65km / h, bobot 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi alangan TAPFLO lan ActiveTrack.. Intelligent mbengung bisa supaya alangan lan mung ngawang. Sistem kalebu FlightAutonomy 5 kamera, GPS lan GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonik, sensor keluwih lan komputerisasi 24-kinerja [...]

Bali menyang Top