Benecko lookout tower Žalý photography

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Benecko punika Krkonošedumunung ing Jilemnice, ing sisih wetan saka Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Iku urip watara 1 100.

Pusat gravitasi saka wilayah entuk manfaat wis owah liwat wektu miturut kahanan ekonomi sing dumadi. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - jog, asil ing Štěpanice kraton kraton. Disebut ing paragraf pisanan saka wong sing tanggal 1304 nalika Benteng iki diadegaké dening John von Wallenstein minangka pengakon saka phase pisanan saka penjajahan saka malang. panemon arkeologi ora suwé nuduhake nanging pamukiman malah lawas, nyantosakaké Balbin Panyangka sing Situs iki didunungi minangka awal minangka ing 1254 Heinrich von Wallenstein. Horní Štěpanice duwé status kutha nganti 1524. Benteng iki akhire ditinggalke ing 1524, miturut bahan saka 1543 wis kacarita minangka nilar.

Benecko pisanan kasebut ing 1628 minangka Benešsko, jog Benešovo. Liyane panjelasan asal saka jeneng iku legénda saka jiyarah saka St. Benedict, sing manggon cedhak rocks Jindrová ing panggonan kono saiki stands kapel darmabakti kanggo St. nanging. Hubert.

Bagian liyane saka desa kasebut diarani 17.-18. (sing pungkasan dienggoni dening Zalý lan Zákoutí), kanthi pemukiman kanthi banyu. Ora ateges menawa ora ana desa sing nggawe semitrailer. Desa bisa dadi deso, wong ing Benecko, kang ana mung Dominical desa. Populasi luwih akeh ditindakake babagan tetanèn lan tenunan tangan, ing sawetara papan, uga perhiasan domestik. Istimewane dumadi saka perkembangan pariwisata lan olahraga musim dingin ing pungkasan 19. abad (pirsani ing ngisor). Ing wilayah wektu interwar ngalami Tambah pinunjul ing pariwisata, sajrone asil saka turis relatif sugih nggawa pembangunan ekonomi. Iki nyusut pendhudhukan Nazi lan kolektivisasi kekerasan pasca perang lan nasionalisasi massal saka dagang supaya luwih adoh. Bagéyan saka elit Local (Augustin Kubat, Bohumil Rychtr) ing framework saka pangolahan politik dihukum istilah dawa saka penjara lan confiscation sifat. Nganti pungkasan eighties wilayah Benecko dadi pusat preian kulawarga serikat dagang, akeh bisnis elek, iku wis diganti ing rental perusahaan utawa rampung ilang. Gelombang sing sejatine muncul sawise 1989 karo nganyari maneh properti nasional.

Benecko saiki wis mlaku-mlaku kanthi khusus babagan pariwisata lan aktivitas sing gegandhengan. Infrastruktur (jaringan hotel padhet, guesthouses lan fasilitas akomodasi pribadi, sekolah ski, peralatan sewa), industri diwakili dening tukang, mung perusahaan signifikan ing wilayah kadastrike saka desa punika Dolní Štěpanice.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *