Kraví hora Giant Mountains

Sampeyan kene:
<Balik

Kravi hora dumunung ing tengah-tengah pangembangan sing kasebar ing desa Mala Upa ing sisih wétan negara buta Gunung. Luwih kurang luwih ing antarane Lysecina ing sisih wétan lan Gunung Deer ing sisih kulon, kira-kira satus meter. Nanging, hulu massif Kraví hampir sakitar pinggiré cukup cetha karo lembah sing jero. Mung ing lor-wétan ana plato sing nyambungake karo pucuk gunung Pomezní. Saka perbatasan nyebrang menyang Pomezní Boudy, puncak Kraví hora kira-kira 3,5 km ing sisih kidul.

Kajaba ing dataran dhuwur jejer ana ing lor lor-wétan, Gunung Cravia ditutupi dening lembah-lembah banyu sing mili ing lembah jero. Ing sisih kulon ana Little Upa, ing sisih lor ing Renner Stream, ing sisih wétan banjur menyang arus tanpa nama sadurunge ndadekake jeneng Jerman Plader Bach. Lèpèn loro kasebut minangka anak kali kiwa Kali Atas cilik.

Lumahing gunung kabeh ditemokake karo monoculture. Top bukit lan sawetara bagéan iring wis bubar dimupangatake lan saiki ditutupi kanthi cetha. Strip alas paling gedhe dumunung ing lèr kulon.

Lèpèng Kraví hora dilindhungi dening sistem sawetara lintasan alas kontroversial non-publik sing beda-beda. Rute akses utama ndhisiki saka lor-wétan. Rute kembar ora ngliwati bagean ndhuwur gunung.

Wilayah Kraví hora mung minangka bangunan utama. Ing lembah, sing mbentang saka wetan menyang gunung, ana akeh gambar KrkonošeCottage. Wétan lor saka pucuk garis tegangan dhuwur dibangun ing taun 1980-an. Sawijining tungku jaran baja dhuwur-profil sing dikuwataké banget kanggo lanskap lan konstruksi ing saubengé.

nuduhake

Komentar wis ditutup.