Patrick Mahomes

0
Sampeyan kene:
<Balik

Patrick Mahomes

Patrick Lavon Mahomes II (lair September 17, 1995) yaiku pamain bal-balan kanggo pamain bal-balan kanggo pamain bal-balan Amerika Serikat ing Kansas City Chiefs of National Football League (NFL). Dheweke main ing sepak bola ing Texas Tech, lan disusun dening Kepala karo pilihan sakabehe ing 2017 NFL Draft. Mahomes yaiku putra mantan MLB jaran Pat Mahomes.

Sonny Cumbie

Sonny Jack Cumbie (lair Agustus 8, 1981) yaiku pelatih bal-balan Amerika lan mantan pemain bal-balan. Dheweke saiki dadi koordinator co-offensive lan pelatih quarterback kanggo TCU Horned Frogs. Cumbie main kanthi profesional ing Liga Sepak Bola Arena, Liga Sepak Bola Indoor, lan kanthi cepet ing National Football League (NFL). Cumbie minangka pemain bal-balan wiwitan kanggo Texas Tech nalika musim 2004, ing pundi piyambakipun nyebabaken bangsa kasebut ngliwati lan ngganggu, menang ing 2004 Holiday Bowl, lan penghargaan MVP kangge pertandingan.

Todd Blackledge

Todd Alan Blackledge (lair Februari 25, 1961) iku mantan pemain bal-balan sing ana ing bal-balan NCAA lan National Football League. Ing kuliah, dheweke mimpin Penn State Nittany Singa kanggo kejuaraan nasional; lan minangka pro, dheweke main kanggo Ketua Kansas City (1983-1987) lan Pittsburgh Steelers (1988-1989). Blackledge saiki dadi pelatih basket SMA.

Texas Tech Red Raiders bal-balan

Program sepak bola Texas Tech Red Raiders iku sawijining tim bal-balan sing julukan Texas Tech University (macem-macem "Texas Tech" utawa "TTU"). Tim iki main, uga dadi anggota Konferensi Big 12, yaiku Divisi Divisi Bowl Subdivision (sadurungé Divisi IA) saka National Collegiate Athletic Association (NCAA). Program kasebut wiwit ing 1925 lan nduweni rekaman menang sakabèhé, kalebu total judhul konferensi 11 lan siji judhul divisi. Ing Desember 12, 2012, mantan pemain balapan Red Raiders Kliff Kingsbury dadi pelatih tim 15th, sawisé mundur saka Tommy Tuberville. Game ngarep dimainake ing Stadion Jones AT & T ing Lubbock, Texas.

Draft 2017 NFL

Draft 2017 NFL yaiku rapat tahunan 82 saka waralaba National Football League (NFL) kanggo milih pemain bal-balan sing ana ing Amerika Serikat. Iki dianakaké ing ngarep Museum Seni Philadelphia ing April 27-29, kondur menyang Philadelphia kanggo pisanan wiwit 1961. Pamilihan pamuter diumumake saka téater lawang dibangun ing Rocky Steps, minangka paméran pisanan konsep NFL iki dianakake njobo. NFL ngumumake yen konsep kasebut paling akeh ditrima ing sejarah, kanthi luwih saka wong 250,000. Wiwit saka konsep iki, opsi ganti bisa didagang. Tren 37 rekaman anyar digawe nalika konsep kasebut dhewe, ngluwihi 34 digawe ing 2008.

Daftar cathetan bal-balan NCAA

Iki daftar salah siji saka rekaman bal-balan Amerika, kalebu Divisi I (FBS, FCS), II, lan III.Total kesalahane saben game, mangsaFBS: 474.6 - David Klingler, Houston, 1990, 11 gamesFCS : 527.2 - Steve McNair, Alcorn State, 1994, 11 gamesDiv II: 436.7 - JJ Harp, Eastern New Mexico, 2009, 10 gamesDiv III: 465.1 - Justin Peery, Westminster (MO), 1998, 10 gamesCareer yardsFBS: 20,114 - Case Keenum , Houston, 2007-11, 19,217 passing, 897 rushing: 16,823 - Steve McNair, Alcorn State, 1991-94, 14,496 passing, 2,327 rushingDiv II: 16,432 - 2009 - Kevin Burke, Mount Union, 13-16,265, 167 passing, 14,568 rushingSeason yardsFBS: 2011 - BJ Symons, Texas Tech, 14, 12,087 passing, 2,481 rushingFCS: 5,976 - Steve McNair, Alcorn State, 2003, 5,833 passing, 143 rushingDiv II: 5,799 - Chad Friehauf, Colorado Mines , 1994, 4,863 passing, 936 rushingDiv III: 5,363 - Joe Callahan, Wesley, 2004, 4,646 passing, 717 rushingSingle game yardsFBS: 5,363 - Patrick Mahomes II, Texas Tech vs Oklahoma, Oct. 2015, 5,068, 398 passing, 819 rushingFCS : 22 - Taylor Heinicke, Old Dominion vs. New Hampshire, Sep. 2016, 734, 85 passing, 791 rushingDiv II: 22 - JJ Harp, Eastern New Mexico vs. Southeastern Oklahoma, Sep. 2012, 730, 61 passing, -681 rushingDiv III: 12 - Sam Durley, Eureka vs. Knox, Sep. 2009, 695, 14 passing, -719 rushingMost games gaining 1 yards or more, seasonFBS: 2012 - BJ Symons, Texas Tech, 736FCS: 17 - Steve McNair, Alcorn Negara, 400Div II: Div III: Paling dolanan entuk yard 11 utawa luwih, karirFBS: 2003 - Kasus Keenum, Houston, 9-1994; Graham Harrell, Texas Tech, 400-21FCS: 2007 - Steve McNair, Alcorn State, 11-2006Div II: Div III: RushingMost attempts, careerFBS: 08 - Steve Bartalo, Colorado State, 15-1991, 94 yardsFCS: 1,215 - Jordan Scott, Colgate, 1983-86, 4,813 yardsDiv II: 1,240 - Xavier Omon, Northwest Missouri State, 2005-08, 5,621 yardsDIV III: 1,271 - Levell Coppage, Wisconsin-Whitewater, 2004-07, 7,073 yardsMost rushing attemp, seasonFBS: 1,324 - Kevin Smith, UCF, 2008, 11 yardsFCS: 7,795 - Jamaal Branch, Colgate, 450, 2007

Sajarah suku cadang Kansas City

Sabagéan gedhé 31 wis diwiwiti kanggo Chiefs Kansas City Liga wiwit wiwit franchise. Tim iki uga wis akeh papan rekaman cadangan sing wis dicolong sorotan saka pemula. Ing ngisor iki, Len Dawson, ketua Texans / Chiefs menangaké tiga Kejuaraan Sepak Bola Amerika lan muncul ing rong pertandhingan Super Bowl. Dawson dijenengi Pemain paling Valuable sawise kemenangan Chiefs ing Super Bowl IV. Dawson mainaké pirang-pirang musim 13 karo Kansas City lan pensiun karo cathetan franchise. Dave Krieg, Joe Montana, Elvis Grbac, Trent Green, lan Alex Smith kabeh ana ing pertengahan sepak bola. Pimpinan wis kerep migunakake kepemimpinan veteran ing posisi kasebut.

Baker Mayfield

Baker Reagan Mayfield (lair April 14, 1995) yaiku pamain bal-balan basa Inggris kanggo Cleveland Browns saka National Football League (NFL). Mayfield wiwit karir bal-balan minangka pemain bal-balan kanggo Texas Tech Red Raiders. Dheweke terkenal minangka pemain pertamane sing pertama ing wiwitan musim pembukaan ing sekolah BCS. Mayfield pindhah saka Texas Tech menyang Oklahoma sasuwene masalah beasiswa kasebut lan lack of communication with coaches. Sawise lenggah ing musim 2014 amarga aturan transfer NCAA, Mayfield menangaké posisi wiwitan wiwitan ing 2015. Mayfield menangaké pirang-pirang penghargaan kanggo penampilané minangka senior ing 2017, kalebu Trophy Heisman, Maxwell Award, Walter Camp Award, lan pangakuan All-America kanthi unanimous. Dheweke disusun dening Browns pisanan sakabèhé ing 2018 NFL Draft. Ing penampilan pertama NFL, Mayfield mimpin Cleveland dadi juara pertama ing game 19, ngakhiri gelandhang tanpa kemenangan 635.

Matt Cassel

Matthew Brennan Cassel (lair Mei 17, 1982) yaiku pemain bal-balan sing dimain bal-balan Amerika Serikat kanggo Detroit Lions National Football League (NFL). Dheweke disusun dening New England Patriots ing babak kaping pitu konsep 2005 NFL, lan uga main kanggo Ketua Kansas City, Minnesota Vikings, Bill Buffalo, Dallas Cowboys, lan Tennessee Titans. Dheweke main bal-balan ing ASC.

Eric Morris (bal-balan Amerika)

Eric Morris (lair Oktober 26) yaiku pelatih bal-balan Amerika lan mantan pamain. Dheweke saiki dadi pelatih kepala ing Universitas Incarnate Word. Awal lifeMorris lair ing Littlefield, Texas. Piyambakipun sekolah wonten ing Shallowater High School ing Shallowater, Texas, ing pundi piyambakipun main minangka basket lan bal-balan ing pandhita lan posisi pemain tengah. Shallowater menangaké judhul basket 1985-4A nalika musim senior. Ramane Morris, bapak, mentas mentas mentas ing sekolah.

LaTroy Hawkins

LaTroy Hawkins (lair Desember 21, 1972) yaiku montor baseball relief mantan bisbol Amerika. Ing karir Major League Baseball (MLB) 21, dheweke main kanggo Twins Minnesota, Chicago Cubs, San Francisco Giants, Baltimore Orioles, Colorado Rockies, New York Yankees, Houston Astros, Milwaukee Brewers, Los Angeles Angels of Anaheim, New York Mets, lan Toronto Blue Jays. Nalika pensiun, Hawkins minangka pemain sing mung aktif dadi anggota klub 1,000-game, lan ing umur 42, yaiku pemain aktif paling tuwa ing MLB.

Chase Daniel

William Chase Daniel (lair Oktober 7, 1986) yaiku pamain bal-balan kanggo bal-balan Chicago, National Football League (NFL). Dheweke main bal-balan ing Missouri lan ditandatangani dening Redskins Washington minangka agen gratis ing 2009. Daniel uga main kanggo Ketua Kansas City, Philadelphia Eagles, lan New Orleans Saints.

Pat Mahomes

Patrick Lavon Mahomes (lair Agustus 9, 1970) yaiku mantan baseball baseball profesional Amérika. Dheweke main ing Major League Baseball saka 1992 kanggo 2003 kanggo Minnesota Twins, Boston Red Sox, New York Mets, Texas Rangers, Chicago Cubs, lan Pittsburgh Pirates. Dheweke uga nampilake rong musim ing Nippon Professional Baseball, 1997 lan 1998, kanggo Yokohama BayStars. Dheweke paling anyar main kanggo Grand Prairie AirHogs Association Amérika independen ing 2009.

Pemimpin statistik bal-balan Texas Tech Red Raiders

Pemimpin bal-balan Texas Tech Red Raiders iku pamimpin statistik individu program bal-balan Texas Tech Red Raiders ing macem-macem kategori, kalebu nglewati, cepet-cepet, nampa, total kesalahan, statis pertahanan, lan nendhang. Ing wilayah kasebut, daftar single-game, single-season lan karir. Raiders Merah makili Texas Tech University ing Konferensi Big 12 NCAA.

Kliff Kingsbury

Kliff Timothy Kingsbury (lair Agustus 9, 1979) yaiku pelatih bal-balan Amerika lan mantan pemain bal-balan. Sajrone karir main dheweke, Kingsbury dianakaké lan saiki nduwe akeh cathetan ngliwati Divisi I (NCAA), lan menang Piala Sammy Baugh ing 2002. Dheweke saiki dadi pelatih tim bal-balan Texas Tech Red Raiders, ing ngendi dheweke main saka 1998 dadi 2002.

Tim bal-balan 2016 Texas Tech Red Raiders

Tim sepak bola 2016 Texas Tech Red Raiders ing Divisi XAUMX NCAA I musim bal-balan FBS lan Konferensi Big 2016. Raiders Red ing musim kaping papat karo pelatih kepala ing limalas. Raiders Merah main ing game ngarep ing kampus Universitas ing Lubbock, Texas ing Stadion AT & T Jones. 12 - 5, 7 - 3 play.

Whitehouse High School

Sekolah Tinggi Whitehouse iku sawijining sekolah menengah umum sing dumunung ing Whitehouse, Texas (AS) lan diklasifikasikaké minangka sekolah 5A déning UIL. Kutha iki minangka bagean saka Distrik Sekolah Independen Whitehouse ing kidul Smith County. Ing 2015, sekolah iki dirating "Met Standard" dening Texas Education Agency. Nduwe anggaran gedhe lan sampurna. Jinis kelas sing diajarke kanthi ukuran kelas relatif cilik. Sekolah menengah mung umur 12. Iku loro crita lan omah-omah Hall 2, auditorium, gedung olahraga, arena lan kahanan kuliner seni ditambah gym tari. Auditorium ing Whitehouse High School arupa papan konser UIL Region 21 lan Sight Reading dianakaké saben taun kanthi acara liya kanggo Teater UIL, lan liya-liyane. Auditorium sing dirancang dening Direktur Kepala Band lan insinyur akustik diarani dadi salah sijine auditorium sekolah dhuwur sing paling apik ing negara. Ing High Whitehouse Jonathan Campbell. Opsi basa ing Whitehouse High School yaiku Basa Spanyol, Perancis, Amerika.

Nick Foles

Nicholas Edward Foles (lair Januari 20, 1989) yaiku pamain bal-balan kanggo bal-balan Amerika Serikat kanggo Elang Philadelphia National Football League (NFL). Dheweke main bal-balan ing Arizona lan disusun dening Eagles ing babak katelu saka 2012 NFL Draft. Dheweke uga main kanggo St Louis Rams lan Chiefs Kansas City.

Davis Webb

Davis Matthew Webb (lair Januari 22, 1995) yaiku pamain bal-balan ing Amerika Serikat kanggo New York Jets of National Football League (NFL). Dheweke main bal-balan ing Texas Tech saka 2013 menyang 2015 lan California ing 2016. Dheweke disusun dening Giants New York ing babak katelu saka 2017 NFL Draft.

Chad Henne

Chad Steven Henne (lair Juli 2, 1985) yaiku pamain bal-balan kanggo pamain bal-balan Amérika Sarékat saka Kansas City Chiefs National Football League (NFL). Dheweke sekolah ing Universitas Michigan. Nalika nekani, Henne dadi wong anyar sejatos sejati wiwit wiwitan pemain bal-balan ing Michigan; nambah lan total 32 menang ing mangsa biasa, 8,740 nyerang meter, lan 87 touchdowns; lan ing musim senior, Wolverines menyang kamenangan One Bowl kamenangan ing Florida. Dheweke diarani MVP sawise mbuwang kanggo lapangan 350. Karir profesional Henna wiwit nalika dheweke disusun dening Dolphins Miami ing babak kaping kalih 2008 NFL Draft. Henne ngentekake nganti pirang-pirang musim pemain anyar ing bangku cadangan, dadi pemain bal-balan Chad Pennington. Ing musim kapindho kanthi Dolphins, Henne miwiti game 13 musim 2009 sawise Pennington bisa main amarga cedera.

Patrick (diwenehi jeneng)

Patrick ing wangun paling wiwitan, bisa ditemokake kanthi jeneng kasebut asale saka jeneng Latin Patricius (patrician, yaiku "bangsawan"). Owah-owahan pentinge Saint Patrick ing sejarah Irlandia, utamané misuwur ing Irlandia. Versi liyane Patrick kalebu Patrik, Padraic, Padraig, Pat, lan Paddy Paddy.

Dhaptar pamimpin rating kualifikasi bal-balan nasional

Tingkat NFL kanggo wong-wong sing liwat kanggo tujuan statistik nglawan standar kinerja tetep adhedhasar prestasi statistik kabeh passers pro sing mumpuni wiwit 1960. Sistem rating passer saiki, sing diadopsi ing 1973, ngilangi kesenjangan sing ana ing mantan metode lan, ing wektu sing padha, nyedhiyakake cara kanggo mbandhingake tanggap liwati saka sawijining mangsa menyang mangsa sabanjure.

Tim bal-balan 2015 Texas Tech Red Raiders

Tim sepak bola 2015 Texas Tech Red Raiders ing Divisi XAUMX NCAA I musim bal-balan FBS lan Konferensi Big 2015. Kliff Kingsbury mimpin Red Raiders ing musim kapindho kanthi program pelatih kepala kaping limalas. Raiders Merah main ing game ngarep ing kampus Universitas ing Lubbock, Texas ing Stadion AT & T Jones. 12 7 6 4 5 12 7 XNUMX Wong-wong mau diundang menyang Bowl Texas ngendi padha ilang menyang LSU.

2017 Kepala Kota Kansas

Ketua 2017 Kansas City yaiku musim 48th ing Liga Bal-balan Nasional, 55th lan Kepala Kota Kansas, ing 58th sakabèhé, lan kaping lima ing pelatih Andy Reid, lan pisanan ing manajer umum Brett Veach.

Tyreek Hill

Tyreek Hill (lair Maret 1, 1994), yaiku pamain bal-balan Amerika Serikat kanggo Ketua Kansas City National Football League (NFL). Piyambakipun dumugi Taman Komunitas Komunitas Garden, Universitas Oklahoma State, lan Universitas Alabama Kulon. Gunung iki minangka panampa saka sudhut, nanging uga nyumbang minangka spesialis bali lan mlaku maneh. Sawisé taun anyar, dheweke nampa julukan Cheetah minangka referensi kanggo kacepetan.

Trent Green

Trent Jason Green (lair Juli 9, 1970) yaiku pamain bal-balan sing mèlu bal-balan sing dimainaké ing National Football League (NFL) kanggo limalas mangsa. Dheweke main bal-balan ing universitas Indiana. Dheweke disusun dening San Diego Chargers ing babak kaping sepuluh saka 1993 NFL Draft, lan uga main kanggo Lions BC, Washington Redskins, St. Louis Rams, Kepala Kota Kansas lan Miami Dolphins. Dheweke entuk gelar Super Bowl karo Rams ing Super Bowl XXXIV liwat Tennessee Titans lan dipilih kanggo loro Pro Bowls karo Chiefs.

Alex Smith

Alexander Douglas Smith (lair Mei 7, 1984) yaiku pamain bal-balan saka Amerika Serikat kanggo Redskins Washington National Football League (NFL). Dheweke main bal-balan ing kutha kanggo Utah Utes, ing kana dheweke dijenengi Pemain West Conference Player of the Year ing 2004 lan mimpin Utah kanggo kamenangan ing 2005 Fiesta Bowl, rampung ing peringkat lima nasional.

2016 NCAA Divisi I FBS musim bal-balan

Divisi XAUMX NCAA I FBS musim bal-balan iku tingkat paling dhuwur ing kompetisi sepakbola perguruan tinggi ing Amerika Serikat sing diorganisasi dening National Collegiate Athletic Association (NCAA). Musim reguler wiwit ing Agustus 2016, 26 lan rampung ing Desember 2016, 10. Posseason rampung ing Januari 2016, 9 karo 2017 College Football Playoff Championship, ing ngendi Clemson Tigers ngalahake Alabama Crimson Tide kanggo judhul nasional kapindho ing sajarah sekolah. Game juara yaiku rematch saka edisi 2017 sing dimenangake dening Alabama.

Daftar startbacks ing Liga Sepak Bola Nasional

Ing bal-balan Amérika, bal-balan wiwitan biasane katon minangka pamimpin tim. Quarterback dianggep posisi paling penting ing lapangan lan ing antarane posisi paling penting ing olahraga tim. Iki minangka salah sawijining atlet sing paling dhuwur ing donya, lan diarani minangka "mirip karo selebriti A-list". Sukses ing franchise Liga Sepak Bola Nasional (NFL) asring dumunung ing quarterback; Mangkono, tim bakal nerusake tliti lan "franchise quarterback" kanggo mbangun watara kanggo jangka panjang.

Tyler Bray

Tyler Ian Bray (lair Desember 27, 1991) yaiku pamain bal-balan basa Inggris kanggo bal-balan Chicago National Football League (NFL). Sawise main bal-balan ing universitas ing Tennessee, piyambakipun nyatakaken piyambakipun layak kanggé Draf 2013 NFL, ing pundi piyambakipun lajeng pindhah.

2PM (disambiguasi)

2PM yaiku band lanang Korea Selatan. 2PM utawa 2 PM bisa uga ngrujuk menyang: 2pm Wektu 2: 00 pm minangka diwakili ing jam 12-jam Xilinem 2: 00PM, EP dening 2PMThe RT-2PM Topol, misil balistik intercontinental seluler ing Rusia2PM, sawijining stasiun radio sing adhedhasar ing Port Macquarie, NSW, Australia, saiki dimiliki dening Broadcast Operations Group

Ron Jaworski

Ronald Vincent Jaworski (lair Maret 23) yaiku mantan pemain bal-balan ing Amerika Serikat. Dheweke uga dadi analis NFL ing ESPN. Dheweke dadi CEO saka Ron Jaworski Golf Management, Inc., adhedhasar Blackwood, New Jersey, lan manages lapangan golf ing New Jersey, Pennsylvania, lan West Virginia. Dheweke uga duwe bagian saka Jiwa Philadelphia ing Liga Sepak Bola Arena. Jaworski dijuluki "Jaws" dening Philadelphia 1951ers.

2018 Pittsburgh Steelers musim

The 2018 musim punika musim 86th Pittsburgh Steelers minangka franchise olahraga profesional lan anggota Liga Bal-balan Nasional. Iku uga bakal menehi tandha musim 19 ing sangisoring pimpinan manajer umum Kevin Colbert lan 12th ing pimpinan pelatih Mike Tomlin.

1983 Kepala Kota Kansas

Ketua 1983 Kansas City musim rampung kanthi rekor 6-10 kapindho, lan posisi pungkasan ing West AFC. Kanggo miwiti 1983, Kapimpin kepala pelatih Marv Levy mlayu ing Januari 4 sawise nyusun rekaman 31-42. Pelatih Quarbus Dallas Cowboys pelatih John Mackovic dijenengi pelatih kepala kaping lima ing sajarah tim ing 2 Februari. Mackovic dadi pemain sing paling enom sing tau nyekeli klub kasebut. Ketua ngetokake pilihan sakabèhing ing 39 NFL Draft lan quarterback sing dipilih Todd Blackledge. The Chiefs ora bakal damel gelandang liya ing babak pertama nganti Draft 1983 NFL nalika nyusun Patrick Mahomes.

2018 Mangsa kepala Kansas City

The 2018 musim iku Ketua Umum Kansas City 49th ing Liga Sepak Bola Nasional, sing paling apik ing 59th, enem ing pelatih kepala Andy Reid, lan kaping pindho ing manajer umum Brett Veach.

Len Dawson

Leonard Ray Dawson (lair Juni 20, 1935) yaiku mantan pemain bal-balan saka Amérika Sarékat lan anggota Pro Football Hall of Fame. Dheweké mainaké musim 19 kanggo telung tim profesional, musim 14 pungkasan karo Dallas Texans / Chief of City of Kansas, lan main bal-balan ing Universitas Purdue.

2018 NFL musim

Musim 2018 NFL yaiku musim 99 saka National Football League (NFL). Musim iki dimulai ing September 6, kanthi NFL Kickoff Game ngalahake kejuaraan Super Bowl LII, Philadelphia Eagles ngalahaké Atlanta Falcons 2018-18. Musim iki bakal rampung karo Super Bowl LIII, game kejuaraan liga, ing 12, 3 ing Stadion Mercedes-Benz ing Atlanta, Georgia.

Whitehouse Independent School District

Distrik Sekolah Bebas Whitehouse minangka distrik sekolah ing Whitehouse, Texas, Amerika Serikat. Saliyane Whitehouse, distrik uga serves sawetara Tyler kidul.

Sistem pemain tengah

Sepakbola sistem yaiku pemain bal-balan sing ana ing Amerika Serikat sing ana ing sistem serangan. Istilah iki asring dituduhake minangka pejoratif, iku tegese downplays lan bakat pemain utawa skill pemain bakal dadi kesalahan sukses amarga rencana tartamtu utawa sing pemain tengah. Separapatake sistem biasane ditemokake minangka statistik sing dikembangake kanthi strategi tartamtu. Skema serangan yang sering disebut quarterback sistem adalah "run and shoot", menyebarkan, dan kurang sering menyebarkan pelanggaran pilihan. Perempatfinal sistem terkenal kalebu Jared Goff, Tom Brady, Dak Prescott, lan Patrick Mahomes.

  1. J. Symons

Brian Jeffrey "BJ" Symons (lair November 19, 1980) yaiku mantan pemain bal-balan sing ana ing Amerika. Symons main profesional kanggo Houston Texans lan Bears Chicago saka NFL, Galaxy Frankfurt lan Berlin Thunder ing NFL Eropah, lan Storm Tampa Bay saka Liga Bal-balan Arena. Dheweke asline disusun dening texas ing DN XIX NFL (sakabehe 2004th). Dheweke main dadi pemain bal-balan ing Texas Tech.

Draft 2018 NFL

2018 NFL Draft inggih punika rapat tahunan 83rd National Franchise League Football (NFL) kangge milih pemain ingkang nembe layak kangge musim 2018 NFL. Konsep iki dianakaké ing April 26-28 ing Stadion AT & T ing Arlington, Texas, lan minangka konsep pisanan sing bakal dilakoni ing stadion NFL lan sing pisanan dianakaké ing Texas, sing menang ing bidasé. Supaya bisa ngetik konsep, pemain kudu sethithik telung taun dibusak saka sekolah menengah. Batas waktu kanggo underclassmen kanggo ngumumake kanggo konsep ana Januari 15, 2018. Quarterbacks sing dipilih ing babak pisanan kanggo mung kaping telune ing sajarah konsep; sing pisanan wiwit Draft 1999 NFL. Uga, sepasang sacedhik-safety Terrell Edmunds lan linebacker Tremaine Edmunds-padha disusun ing babak pisanan, sing menehi tandha pisanan sadulur wis dipilih ing babak pembukaan saka konsep sing padha.

List of NCAA football players major total offense leaders

Dhaptar pamimpin bal-balan saben taun total ngenalake pemimpin ngenali tokoh utama ing saben musim saka 1937 nganti saiki. Iku kalebu pemimpin tahunan ing rong kategori statistik: (1) total kesalahan meter, lan (2) total kesalahan meter saben game. Saka 1937 tumuju 1969, NCAA nemtokake sawijining judhul individu sing ngganggu total nasional adhedhasar total yardage. Wiwit ing 1970, NCAA wiwit nggawe tekad adhedhasar jumlah kesalahan saben pertandingan.

Daftar Kepala Kota Kansas miwiti quarterback

Kansas City Chiefs minangka tim bal-balan profesional Amerika Serikat sing ana ing Kansas City, Missouri. Pimpinan punika minangka anggota Divisi Barat Konferensi Sepak Bola Amerika ing National Football League (NFL). Originally dijenengi Dallas Texans, klub iki didegaké dening Lamar Hunt ing 1960 minangka anggota piagam Liga Amerika. Ing 1963, tim kasebut pindhah ing Kansas City, Missouri lan dipunangkat dados Ketua Kansas City.

Dhaftar pamimpin konsep Kutha Kansas

Kansas City Chiefs minangka tim bal-balan profesional Amerika Serikat sing adhedhasar ing Kansas City, Missouri. Pusat EJ Holub minangka pilihan babak pisanan kanthi franchise. Saka 1960 tumuju 1962, pimpinan kasebut dikenal minangka Dallas Texans nganti relokasi ing Kansas City, Missouri. Tim kasebut main ing 1960 Liga Sepakbola Amerika ing 1966 nganti wiwitan konsep umum ing 1967 lan penggabungan AFL kanthi National Football League ing 1970. Wiwit 1970, tim kasebut wis melu ing pamain balapan taunan National Football League.

Joshua Dobbs

Robert Joshua Dobbs (lair Januari 26, 1995) yaiku pamain bal-balan basa Inggris kanggo Pittsburgh Steelers National Football League (NFL). Dheweke main bola basket kanggo para sukarelawan Tennessee.

Brady Quinn

Brayden Tyler "Brady" Quinn (lair Oktober 27, 1984) yaiku mantan pemain bal-balan saka Amerika Serikat lan analis bal-balan NFL saiki kanggo Fox Sports. Panjenengané main bal-balan ing Notre Dame lan disusun déning Cleveland Browns ing babak pisanan ing Draft 2007 NFL. Quinn uga main kanggo Denver Broncos, Kepala Kota Kansas, New York Jets lan St. Louis Rams.

2015 Texas Bowl

2015 Texas Bowl yaiku dolanan dolanan sepak bola Amerika dimainake ing Desember 29, 2015 ing Stadion NRG ing Houston, Texas. Iki minangka salah sijine game mangkuk 2015-16 sing nyimpulake mangsa bal-balan 2015 FBS. Edisi kaping sepuluh saka Texas Bowl, kasebut fitur Tigers LSU Konferensi Southeastern terhadap Texas Tech Red Raiders Konferensi Big 12. Game kasebut wiwit ing 8: 00 pm CST lan ditayangkan ing ESPN. Disponsori dening Nutrition lan perusahaan kinerja olahraga AdvoCare, iki resmi dikenal minangka AdvoCare V100 Texas Bowl.

Joe Montana

Joseph Clifford Montana Jr. (lair Juni 11, 1956), julukan "Joe Cool" lan "The Comeback Kid", iku mantan pemain tengah bal-balan Amérika sing main ing National Football League (NFL) kanggo musim 16 karo San Francisco 49ers lan Kepala Kota Kansas. Sawise menangake Kejuaraan Nasional Nasional ing Notre Dame, Montana, dheweke miwiti karir NFL ing 1979 karo San Francisco, ing ngendi dheweke main kanggo musim 14 sabanjure. Nalika anggota 49ers, Montana miwiti lan menangaké Super Bowl lan dadi pemain pisanan sing tau dijenengi Super Bowl Most Valuable Player kaping telu. Dheweke uga nduweni rekor karir Super Bowl kanggo sing paling larang tanpa interception (122 ing game 4) lan peringkat rata-rata paling dhuwur ing 127.8. Montana kapilih ing Hall of Fame Pro Football ing 2000, taun pisanan eligibility.In 1989, Associated Press jenenge Montana NFL Most Valuable Player (MVP), lan majalah Sports Illustrated sing jenenge Montana the 1990 Sportsman of the Year ". Sekawan taun sadurunge, ing 1990, Montana menangake NFL Comeback Player of the Year Award. Montana kapilih ing wolung Pro Bowls uga tim 1986st All-Pro dening AP ing 1, 1987, lan 1989. Montana nduweni rating passer paling dhuwur ing Konferensi Sepak Bola Nasional (NFC) kaping lima (1990, 1981, 1984, 1985, lan 1987); lan, ing 1989 lan 1987, Montana nduweni rating passer paling dhuwur ing NFL. Montana mbantu tim kasebut kanggo 1989 kemenangan kaping papat saka kemenangan. Kanthi 32 detik sing ditinggalake ing game 58 NFC Championship nglawan Dallas Cowboys, dheweke wis ngrampungake pass touchdown sing bisa diarani "The Catch". Ing Super Bowl XXIII nglawan Cincinnati Bengals, Montana nglemparake lekukan tepak sing bisa nggoleki game sing apik banget ing mburi drive 1981-yard mung karo detik 92 ing jam game.

Deshaun Watson

Derrick Deshaun Watson (lair ing September 14, 1995) yaiku pemain bal-balan saka Amerika Serikat kanggo Houston Texans saka National Football League (NFL). Panjenengané main ing bal-balan ing klub ing Clemson lan mimpin tim kasebut dadi juara CFP ing 2015 lan juara nasional ing 2016. Panjenenganipun kapilih déning Texan 12th saklajengipun ing Draf 2017 NFL.

Warren Moon

Harold Warren Moon (lair Nopember 18, 1956) yaiku mantan pemain bal-balan Amerika Serikat lan Kanada sing main kanthi profesional kanggo musim 23. Piyambakipun nelasaken mayoritas kariripun kaliyan Houston Oilers National Football League (NFL) lan Edmonton Eskimos dari Liga Sepak Bola Kanada (CFL). Moon uga main kanggo Viking Minnesota, Seattle Seahawks, lan Chief of Kansas City ing NFL.

nuduhake

Komentar wis ditutup.