Pec polong Sněžkou

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download
Sampeyan kene:
<Balik

Pec pod Snezkou (sadurungé Velká Úpa III, Petzer Jerman) iku sawijining kutha ing region Hradec Králové ing lor Bohemia. Kutha iki dumunung ing buta Gunung ing Kali Stream lan Green Stream. Pedunung 643 manggon ing kene. Kutha iki dumunung ing 5214 ha.

Pec pod Sněžkou minangka pusat rekreasi mangsa panas lan musim panas lan pusat wisata penting. Temokake ing kutha iki ana Resor Ski, yaiku bagean saka resor ski paling gedhe ing Republik Ceko SkiResort ČERNÁ HORA - PEC. Gunung paling dhuwur ing Republik Ceko, Sněžka lan Studniční hora, dumunung ing kotamadya.

Kutha iki uga dadi dhasar pamaréntahan buta Gunungtaman nasional lan gunung. Ing Pec pod Sněžkou ends dalan II / 296 saka Mladé Buky lan sawetara jalur bis.

Pemukiman paling tuwa wilayah kasebut didokumentasikan dening Pemukiman Pertambangan Tambang Giant, saka ngendi papan rekaman pertambangan akurat 1511 pertama. Pertambangan kasebut utamané ditambang nganggo bijih tembaga lan arsenopir. Pertambangan pungkasan ing Pec dumadi ing 1959, nalika ditemtokake sawise pirang-pirang taun 450.

Desa Pec pod Sněžkou didegaké mung ing paruh kapindho 16. abad nalika iku salah siji saka telung bagean Great Upper Mountains. Iki minangka akibat saka panen kayu lan nguripake alas ing wilayah kasebut. Pec podho Snezkou ditulis nganggo huruf pertama saka 1790.

Bagéyan saka dhaptar tanah minangka bagéyan cilik saka Silesia sajarah, dumunung ing lor wétan kutha Luční bouda. Wilayah kasebut yaiku 1959 ing Polandia.

Fitur dominan anyar kutha iki yaiku Horizont Hotel sangang atus sèket meter, proyek kasebut asalé ing 1964 lan konstruksi diwiwiti ing taun 1971.

Saka mangsa 2015 / 16, Pec pod Snezkou Ski Resort nyedhiyakake dhingklik kursi 4 kursi sing bisa ditemtokake, uga kursi chairman 4 kursi nganti Brown Hill, sepuluh ski lift kanthi kapasitas transportasi 11 680 per jam, 12,5 km lereng, taman gaya bebas, ski wengi, trek bobsleigh 900 m long, bak es kanggo snowtubing lan akeh jalur lintas negara. SkiResort Černá hora - Pec iku ski ski paling gedhé sing nyawijèkaké 41 km saka lereng ski ing 1.

Liwat desa Růžový Důl ing pinggir kraton ndadèkaké mobil kabel papat modern jog kursi kanggo Sněžka.

nuduhake

Komentar wis ditutup.