Olivetská hora

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar
Sampeyan kene:
<Balik

Gunung Olivet (886 m) puncak ing Pagunungan Jizera. Ana tandha wisata biru ing sadawane dalan beraspal lan trek ski magis Jizerská. Ana uga Rute Ziarah Anyar, sing ndadekke jamaah Liberec menyang Hejnice menyang gereja Visitation of the Virgin Mary. Ing lereng wétan ana Black Nisa, lan ing sisih kulon kali Jizera mili ngliwati puncak. Ing sisih lor-wétan, saka ndhuwur kasebut ana tandha-tarian jalur hiking sing dijenengi "Pawon putih - persimpangan", kidul "Pod Olivetskou horou" lan kulon "Závory".

Jeneng gunung kasebut asale saka gambar Gunung Olivet, sing uga digantung ing salah sawijining wit lokal. Jeneng Ceko minangka terjemahan saka Ölberg Jerman utawa Oelberg utawa Öhlberg lan wiwit katon sadurunge Perang Donya II sajrone Republik pisanan.

nuduhake

Komentar wis ditutup.