Minecraft Earth

Sampeyan kene:
<Balik

Donya Minecraft lumebu ing alam semesta kanthi cara sing luwih anyar liwat kekuwatan tambah. Nggawe, njelajah lan tahan kaya ora tau sadurunge! Kanthi Minecraft Bumi, tetanggan sampeyan njupuk ukuran anyar kanthi nyata. Ngumpulake sumber, nemu tantangan, lan enggo bareng bayangan karo wong liya. Ana donya anyar kanggo nemokake! Temokake perancang sing padha lan nggawe karya bebarengan. Nganggo ukuran sing luwih cilik karo kanca-kanca sadurunge njupuk kémah-kéwan gurun sing ukurané gedhé. Sampeyan malah bisa nyambung karo wong liya kanggo petualangan cilik! Minecraft Bumi nduweni akeh makhluk sing sampeyan kenal lan tresna, plus sawetara sing anyar. Sajrone wektu, sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo nemokake jinis-jinis sing unik saka makhluk lan digunakake kanggo populate bangunan sampeyan. Minecraft tansah dadi game kreatifitas, nanging Minecraft Earth menehi kesempatan kanggo nyebut dhewe ing kabeh ukuran anyar. Nuduhake karya-karya panjenengan lan nyenengake dhewe ing gawean pemain liyane! Minecraft Earth minangka game anyar sing disebut Minecraft kanthi kasunyatan sing bisa dimainake ing piranti seluler sampeyan, disetel ing donya nyata ing ngendi sampeyan bisa nggawe kreasi kanggo urip nyata. Minecraft Earth bakal kasedhiya ing piranti iOS 10 + lan Android 7.

nuduhake

Komentar wis ditutup.