Minecraft Dungeons

Sampeyan kene:
<Balik

Minecraft Dungeons disebabake dadi game klasik nganti nganti papat pemain. Bakal bisa muter ora mung sacara lokal ing siji piranti, nanging uga ing mode online multiplayer. Minecraft dikembangake dening Mojang Studio lan 17. Muga-muga dina 2009 ngenalaken menyang counter nyimpen. Kedudukan, minangka panyipta utama dhewe, panginten judhul bakal gagal amarga grafis sepele. Sepuluh taun kepungkur, studio pangembang ana ing proses nggawe grafis luwih alami, dene Minecraft kabeh digawe saka prasaja.

nuduhake

Komentar wis ditutup.