Pěnkavčí vrch Giant Mountains

Sampeyan kene:
<Balik

Pěnkavčí vrch (Jerman Pinkenberg) iku puncak ing Republik Ceko ing sisih wétan negara buta Gunung.

Pěnkavčí minangka salah sawijining puncak arah kidul lan kidul-wétan saka gunung paling dhuwur saka Pagunungan Sněžka Krkonose. Iki kira-kira kilometer 5. Pelana cetek sing dhuwuré kira-kira 1040 meter misahake saka sisih kidul gunung Pink Mountain. Menyang kidul-wétan kanggo pelana sing misahake Red Hill jejer, canton wis luwih gedhe lan slope luwih curam. Saddle dumunung ing elevasi kira-kira 900 meter. Lèpèn Pěnkavčí lèpèn lèpèn lèpèn lan dhuwur.

Saliyane ing sisih kulon lan kidul, ing pucuk paling dhuwur, Pěnkavčí vrch dikubengi dening lembah sing jero banget. Waterways ing jalur Messner's ditch - Jelení potok - Malá Úpa, kang mili menyang Úpa, sing mengalir ing sisih lor. Ing ngisor sisih lereng bukit, Úpa, mung kasebut, mili.

Wit cemara wis diselangi dening akeh glades. Ing lereng kidul ana meadow ing sacedhake kethokan gunung ing lokasi Pěnkavčí Vrch lan Janovy Boudy.

Dhaérah bukit Pěnkavčí ditambani karo lintasan alas saka manéka werna. Paling penting yaiku path saka Portášovy Bud kanggo Janovy Boudy, kang ngliwati puncak puncak lan ndadékaké rute ridge kuning saka Sněžka menyang konflik Úp. Tandha wisata ijo mudhun ing lèr sisih lor saka Portášovy Bud kanggo Spálený Mlýn.

Ing saubengé pelana antara Pěnkavčím lan Červený vrchem kuwi pamukiman gunung Pěnkavčí Vrch lan Janovy Boudy, ing lingkungan pelana karo Růžová hora, grup Bud Portášové. Utamané ing lereng kidul lan wétan ana désa-désa ing sekitar Velka Upa (bagéan lokal Pec pod Snezkou) lan Mala Upa

Antarane Velka Upa lan Portášové Boudy, sawijining cableway pribadhi ing operasi. Ana sawetara lift ski cilik ing area sing dibangun.

nuduhake

Komentar wis ditutup.