Charles Aznavour

1
Sampeyan kene:
<Balik

Charles Aznavour

Charles Aznavour (basa Prancis: [ʃaʁl aznavuʁ); lair Shahnour Vaghinag Aznavourian, Armenia: Շահնուր Վաղինակ Ազավուրեան; 22 May 1924 - 1 Oktober 2018) yaiku penyanyi, lirik, aktor, aktivis umum lan diplomat Prancis-Armenia. Aznavour dikenal amarga swara tenor sing khas: cetha lan nada ing ndhuwur, kanthi catetan cerah lan jero. Ing karir ngliwati 70 taun, dhèwèké nyathet luwih saka lagu 1,200 sing diwaca ing wolung basa. Dheweke nulis utawa nyerat luwih saka lagu 1,000 kanggo awake dhewe lan liyane.

otobiografi

Autobiografie iku album studio 30th déning penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour, dirilis ing 1980.HistoryIn 1980 ing Prancis (5 weeks) Perancis (kanggo minggu 42) dening Charles Aznavour lan Georges Garvarentz. Iki diterbitake dening EMI ing 49. Salah sawijining lagu, Une Vie D'amour uga ditampilake ing basa Rusia, dadi hit.

Bebener About Charlie

The Truth About Charlie Is a 2002 American-French film. Iku minangka remake saka Charade (1963) lan François Truffaut's Moto Piano Player (1960) karo bintang film Perancis, Aznavour, nggawe rong penampilan nyanyi lagu "Quand tu m'aimes" mengko ing basa Inggris). Film iki diprodhuksi, diarahake lan ditulisake dening Jonathan Demme, lan Mark Wahlberg lan Thandie Newton ing peran sing diputer dening Cary Grant lan Audrey Hepburn ing Charade.

The Blockhouse

Blockhouse minangka film 1973, adhedhasar novel 1955 dening Jean-Paul Clébert. Iki diarahake dening Clive Rees lan mbintangi Peter Sellers, ing kinerja dramatis langka, lan Charles Aznavour. Iki difilmkan ing Guernsey ing Kapuloan Channel lan mlebu ing Festival Film Internasional 23rd Berlin.

Charles Aznavour Square, Gyumri

Ora ana hubungane karo Charles Aznavour Square, YerevanCharles Aznavour Square (basa Armenia: Basa Inggris: Basa Inggris: Շառլ Արավուրի Հրապարակ) kuwi sawijining kuadrat gedhé ing sisih lor kutha Gyumri, Armenia. Iki dianggep minangka kothak 3rd kutha sawise Square Vardanants lan Square Independence.

AFAS Live

AFAS Live (Heineken Music Hall) yaiku balai konser ing Amsterdam, Walanda, ing sacedhake Arena Johan Cruyff. Balai gedhe, jenenge "Kotak Ireng" nduweni kapasitas 6000 lan 3000 m²; lan balai cilik kanggo para pihak (Beat Box) nduweni kapasitas 700. Akeh artis, nasional lan internasional, wis tampil ing papan kasebut, kalebu Westlife, Toto, Kylie Minogue, Avril Lavigne, Bob Dylan, Rihanna, Katy Perry, Sam Smith lan Temptation.

Saiki, ing jareesse

Aznavour, se jeunesse minangka album pahlawan sing dirilis ing 24 Nopember 2014 ing ngendi sampeyan bisa nemokake pirang-pirang seniman basa Perancis enom sing nyanyi lagu klasik saka Charles Aznavour. Album sing diluncurake ing label Milenium, salah sawijining label rekaman afiliasi Barclay digawe kanggo ulang taun 90th saka seniman Armenian Perancis sing lair ing 1924. Judhul album iki uga disebut "Sa jeunesse ... (Entre ses mains)", salah siji saka singel pisanan Aznavour.

Pati ing 2018

Wong mati ing ngisor iki ana ing 2018. Jeneng-jeneng sing dilapurake miturut tanggal mati, miturut urutan abjad kanthi jeneng utawa pseudonym. Cathetan-cathetan umum sing khas, bangsa ing ngisor iki (yen ana): sabab pati (yen dikenal), lan reference.October2Ron Casey, 89, Broadcaster Australia lan journalist.1Charles olahraga Aznavour, 94, Prancis-Armenia singer ( "La Bohème," "Dheweke") lan lyricist.Mario Castellazzo, 82, Italia pemain bal-balan (Spezia, Catania, Livorno). Politisi Vietnam, 81, 80, 101, 1991, 1997, 1988, 1991, 70, 69, 69, 88, 1982, 1983, 30 .Carlos Ezquerra, 90, Spanyol komik artis (Judge Dredd, Pamikir) Lung cancer.Jerry González 26 Amérika bandleader lan Trumpeter, attack.Antoine jantung Sfeir, 2003, wartawan Libanon lan professor.María Teresa Sosa 76, politisi Guatemala lan aktivis, First Lady (97-72) .September66Julio Fausto Aguilera, 89, writer Guatemala lan poet.Edredon Bleu, 72, racehorse Inggris, juara saka King George VI Chase (29) .Geoffrey Hayes, 75, presenter televisi Inggris ( Rainbow) lan aktor (Z-Cars) pneumonia.Walter Laqueur, 84, Jerman-lair sejarah Amérika lan journalist.Kim Larsen 1977, singer rock Danish, pancipta tembang lan gitaris (bensin '), prostat cancer.Carlos Angel López 1979 , Ar gentine footballer.Angela Maria, 1982, Brasil singer.René Petillon, 1986, Prancis Satirical lan politik cartoonist.86Luigi Agnolin, 83, Italia Hall of Fame bal-balan referee.Macià Alavedra, 89, politisi Spanyol, Wakil (1969-1970, 87- 1976) .Alves Barbosa, 1982, racing Portugis cyclist.Tulsidas Borkar, 1982, pamuter harmonium Indian, Dodo infection.Thomas E. Brennan 2001 Amérika jurist, Kepala Kehakiman saka Supreme Court Michigan (25-21) Eugene John Gerber , XNUMX, American Katulik Roma Prelam Uskup Dodge City (XNUMX-XNUMX) lan Wichita (XNUMX-XNUMX) Heart attack.Franchesca La Profeta, XNUMX, rapper Dominika lan sosial pribadine media, panandhang asma attack.Leyder Ortiz Palacios, XNUMX, Pemain bal-balan Kolombia (Orsomarso SC) ditusuk.

Way Way Langka (lagu)

"Cara Fashioned Lawas" yaiku lagu sing diarani Charles Aznavour's Les plaisirs démodés. Lagu iki dirilis ing 1973 dening Barclay Records minangka single (Apa Ndadekake Man ing sisih B) lan dadi hit ing Walanda (#5), Belgia lan ing Inggris (ing tangga lagu Inggris kanggo minggu 15) .

Aznavour 65

Aznavour 65 iku album studio Prancis nomer nembelas saka penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour, dirilis ing 1965. Miturut Allmusic, album iki ngrekam "salah sijiné penyanyi pop Prancis ing puncak bakaté". Ing 1965 The New Yorker diarani album jembatan Aznavour. Album kasebut kalebu lagu dening Charles Aznavour, Maurice Jarre lan liya-liyane. Akeh lagu, kayata Is Neo Crois Pas, Une Enfant, Isabelle lan C'Est Fini dadi hits internasional. Lagu iki diterbitake ulang ing 1996 dening EMI.

Charles Aznavour Square

Charles Aznavour Square bisa ngarujuk menyang: Charles Aznavour Square, Gyumri, Armenia

Une vie d'amour

"Une vie d'amour" (Urip katresnan) yaiku lagu sing ditulis dening Charles Aznavour kanggo musik Georges Garvarentz. Lirik Rusia dening Natalia Konchalovsky.

La bohème (disambiguasi)

La Bohème punika opera dening Giacomo 1896 Puccini.La bohème Muga Uga deleng: Stage worksLa bohème (Leoncavallo), 1897 opera dening Ruggero LeoncavalloLa Allah (musik), Langkawi adaptasi musik Originally gelaran ing 1927FilmLa Bohème (1916 film), adaptasi film Albert CapellariLa Bohème (1926 film), film adaptasi dening King VidorLa Vie de Bohème (1945 film), film adaptasi dening Marcel L'HerbierLa Bohème (1965 film), film adaptasi dening Franco ZeffirelliLa Bohème (1988 film), film adaptasi dening Luigi ComenciniLa bohème (2008 film), film adaptasi dening Robert Dornhelm, karo Anna Netrebko lan Rolando VillazónLa bohème (2009 film), film short dening Werner Herzog disetel kanggo "O Soave Fanciulla" MusicLa Boheme (Charles Aznavour song), 1965 song by Charles AznavourBoheme ( album, album 1995 dening Deep ForestLa boheme (album), album 1966 dening Charles AznavourSee ugaLabo M, uga ing La bohème, album 2003 dening pemain rock Perancis Matthieu Chedid, uga dikenal minangka -M-Bohemian (disam biguation)

Aznavour toujours

Aznavour toujours (Selalu ing Aznavour) yaiku album studio 50th déning penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour, dirilis ing 2011. Toujours dadi album kapitu ing abad 21st. Miturut Allmusic, "koleksi 12 saka trek penyaji iki nuduhaké menawa 87 isih bisa ngurangi piyambak". Foto potret dijupuk dening Karl Lagerfeld.

Besok Is My Turn

Tomorrow Is My TurnTomorrow Is My Turn (Le Passage du Rhin), film 1960 kang dibintangi Charles Aznavour "Tomorrow Is My Turn" (lagu), versi kanggo Nina Simone saka "L'Amour, c'est comme un jour" 1962 Lagu Charles Aznavour

Diskusi Charles Aznavour

Charles Aznavour. Ing karir ngliwati 70 taun, Charles Aznavour nyathet luwih saka 1,200 sing diartikake ing wolung basa. Kanggo awake dhewe lan liyane, dheweke wis nulis utawa ditulisake luwih saka 1,000 lagu. Dheweke wis tau ngedol rekaman 180 yuta, luwih akeh tinimbang film 80 lan dipilih minangka 20 abad, Elvis lan Bob Dylan.

Ora ana siji-sijia

Ils sont tombés yaiku lagu sing dirilis ing 1976, ditulis dening Charles Aznavour lan Georges Garvarentz ing 1975 lan ditrapake kanggo memori korban Genoside Armenia. Iki banjur dirilis ing basa Inggris, nalika ditundha. Tèks kasebut uga wis diterjemahaké ing Rusia lan Armenia (dilakokaké déning Mirta Satdjian). Terjemahan Armenia resmi digawe dening Fr. Raphael Antonian, Direktur Murad-Rafaelian College ing Sevres.

Dheweke (lagu Charles Aznavour)

"Dheweke" yaiku lagu sing ditulis dening Charles Aznavour lan Herbert Kretzmer lan dirilis dening Aznavour lan dadi siji ing 1974. Lagu iki ditulis ing basa Inggris minangka tema kanggo serial TV Inggris Seven Faces of Woman.Aznavour uga nyathet ing Perancis, Jerman, lan Italia, kanthi judhul "Tous les visages de l'amour" (Basa Inggris: All Raine Cinta), "Sie" (basa Inggris: She) "Lei" (Basa Inggris: She) lan "Es" (basa Inggris: [She]). Dheweke uga nyathetake lagu kasebut kanthi versi lirik liyane, kanthi judul "Elle" (basa Inggris: She).

Tembak Piano Player

Tembak Piano Player (Perancis: Tirez sur le pianiste; judhul Inggris: Tembak Pianis) yaiku film drama kejut Perancis 1960 sing diarahake dening François Truffaut lan dibintangi déning Charles Aznavour minangka pianis tituler. Punika adhedhasar novel Downside dening David Goodis.

Wingi isih

"Hier Encore", sing judhulé asli Perancis minangka "Mung Wengi", yaiku lagu sing ditulis dening Charles Aznavour lan dirilis ing September 1964.HistoryIt dirilis ing basa Inggris minangka "Wingi, nalika aku isih enom", ing basa Italia minangka "Ieri Si ", ing basa Denmark minangka" Hvor tiden går ", ing basa Jepang lan 来 ぬ lan, lan ing Spanyol minangka" Ayer Aún ". Iku salah sawijining hits paling apik saka Aznavour.

Kaca Utama

Esperanza (lagu Charles Aznavour)

"Esperanza" yaiku lagu pencet 1961 dening Charles Aznavour kanthi lirik Perancis ditulis dening Aznavour sawise Ramón Cabrera Argotes. Versi Aznavour saka "Esperanza, esperanza, le bonheur en nos coeurs ...".

The Games (film)

Game kasebut minangka drama olahraga Inggris 1970 sing diarahake dening Michael Winner. Punika adhedhasar novel Hugh Atkinson lan diadaptasi kanggo layar dening Erich Segal. Plot papat pesaing maraton ing Olimpiade ing Roma, dimainaké déning Michael Crawford, Ryan O'Neal, Charles Aznavour, lan Athol Compton. Elton John nyathet siji lagu ('Saka Denver kanggo LA') kanggo soundtrack.

La Bohème (lagu Charles Aznavour)

La Bohème minangka lagu sing ditulis dening penulis lagu Perancis Jacques Plante lan artis Armenia-Prancis Charles Aznavour.HistorySunting Iki pisanan dicathet dening Aznavour ing 1965. Iki minangka lagu tandha Aznavour, uga minangka salah sawijining lagu basa Prancis sing paling populer lan dadi kancan Prancis. Iku minangka lagu hit internasional ing 1965 lan ana ing tangga lagu TOP10 Argentina (Ora Ana 3), Brasil (utamane Rio de Janeiro (Ora Ana 5)), Perancis (Ora Ana 1) lan negara-negara liyane. Pelukis, ngelingi taun enom ing Montmartre , ngelingi urip seni lan taun-taun nalika dheweke keluwen nanging seneng. Miturut Aznavour, lagu iki minangka pamitan kanggo dina pungkasan bohemian Montmartre. Dheweke uga ngrekam versi Italia, Spanyol, Inggris, lan Jerman, uga rekaman Portugis langka. Iki dienggo ing saben konser.

Petualang (film 1970)

The Adventurers minangka film drama Amerika 1970 sing didhasari novel dening Harold Robbins. Bintang film Amérika Sarékat yakuwi Bekim Fehmiu, Candice Bergen, Charles Aznavour, Olivia de Havilland, Fernando Rey, Ernest Borgnine, Alan Badel lan Leigh Taylor-Young. Film kasebut nampilake debut film saka Fehmiu lan ditembak ing Eropa lan bagean saka Amerika Kidul. Punika dumunung adhedhasar gesang diplomat Dominika lan playboy Porfirio Rubirosa.

La bohème (album)

Charles Aznavour, uga dikenal minangka La boheme iku sawijining album dening penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour, dirilis ing 1966. Iki kalebu hits internasional kayata "La Bohème" lan "Jezebel". Album iki kalebu lagu dening Charles Aznavour, Georges Garvarentz, Gilbert Bécaud lan liya-liyane. Ing 1966, dheweké dirilis dening Barclay Records ing Prancis lan Kanada, banjur oleh Reprise Records ing AS (minangka Aznavour). [2] Iki diterbitake ing 1996 dening EMI.

Edith Piaf

Edith Giovanna Gassion, 19, 1915, 10, Oktober 1963) yaiku sawijining vokalis, penulis lagu, aktris Perancis kang misuwur minangka chanteuse nasional Prancis Musik internasional asring asale autobiografis lan dheweke ngasilake ing chanson lan obah-obah balada babagan katresnan, mundhut lan sedhih. Lagu sing paling kondhang yaiku "La Vie en rose" (1946), "Non, ora regret rien" (1960), "Hymne à l'amour" (1949), "Milord" (1959), "La Foule" (1957), "L'Accordéoniste" (1940), lan "Padam, padam ..." (1951).

Seda Aznavour

Freada (lair Mei 21, 1947) yaiku penyanyi lan artis Perancis-Armenia, putri Charles Aznavour. Dheweke sinau ing Sekolah Perguruan Tinggi Armenia Paris, ing sekolah musik Jan-Luciere lan Matie Alter.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (Pronunciation Perancis: Perancis kanggo "Pabrik Merah") minangka kabaret ing Paris, Prancis. Rumah asli, sing dibakar ing 1915, didegaké ing 1889 dening Charles Zidler lan Joseph Oller, sing uga nduweni Olympia Paris. Cedhak Montmartre ing distrik Pigalle, Paris ing Boulevard de Clichy ing arrondissement 18th, ditandhani dening kincir angin merah ing atapé. Stasiun metro paling cedhak yaiku Blanche.

Charles Aznavour Square, Yerevan

Ora ana bingung karo Square Charles Aznavour, GyumriCharles Aznavour Square (ing basa Armenia "Terusake"), minangka sawijining alun-alun cilik ing Distrik Kentron ibukota Armenia Yerevan. Kothak iki dijenengi minangka penghormatan marang penyanyi Armenia Perancis Charles Aznavour minangka bagéyan saka perayaan ulang taun 10th kamardikan Armenia ing 2001. Alun-alun sing dumunung ing Abovyan Street kalebu sawetara tempat penting kayata Stanislavski Theatre Rusia Yerevan, Cinema Moscow, kantor-kantor seniman Uni Armenia. Grand Hotel Yerevan ing Abovyan Street uga ngubengi alun-alun. Kothak iki uga dadi tuan omah Yerevan Vernissage sadurunge pindah menyang lokasi saiki.

Sing?

Apa sampeyan? (Sing?) Apa sepuluh studio album dening Perancis penyanyi Prancis-Armenia Charles Aznavour, dirilis ing 1963.It iki malih CD ing Januari 03, 1995 kudu EMI.Track listingFor Me, Formidable (Charles Aznavour / Jacques Plante) Au Clair de Mon Âme (Charles Aznavour) Dors (Charles Aznavour) Qui? (Charles Aznavour) O! Toi la Vie (Aztour Aztour) Trop Tard (Aztour Azzour / Alex Alstone) Donne Tes Seize Ans Aztour Aztour (Charles Aznavour / Charles Aznavour) Charles Aznavour (Charles Aznavour) Pigeons (Charles Aznavour) ReissueFor Me, Formidable (Charles Aznavour / Jacques Plante) Au Clair de Mon Âme (Charles Aznavour) Dors (Charles Aznavour) Qui? (Charles Aznavour) O! Toi la Vie (Aztour Aztour) Trop Tard (Aztour Azzour / Alex Alstone) Donne Tes Seize Ans Aztour Aztour (Charles Aznavour / Charles Aznavour) Charles Aznavour (Charles Aznavour) pigeons (Charles Aznavour) Et je vais (Charles Aznavour) Pour Faire une Jam (Charles Aznavour) Au Creux de Mon épaule (Charles Aznavour) Il Pleut (Charles Aznavour) Sur la Table (Charles Aznavour) Sa Jeunesse (Charles Aznavour) PersonnelCharles Aznavour - Panganggité, Komposer, VokalGeorges Garvarentz - ComposerAlex Alstone - ComposerJacques Plante - ComposerReferencesLinks

Museum Charles Aznavour

Museum Charles Aznavour, uga dikenal minangka Maison Charles Aznavour, minangka museum biografi ing Yerevan, Armenia, dibuka ing 2011. Bangunan iki nduweni bangunan lima lantai cedhak dhuwure Yerevan Cascade lan kalebu gedung konser terbuka, uga apartemen Aznavour lan museum dhewe.

Filmografi Charles Aznavour

Iki minangka filmografi kanggo penyanyi Perancis Charles Aznavour. Ing karir ngliwati 70 taun, dheweke tampil ing luwih saka film fitur 60 lan dadi subyek paling ora telung film dokumenter.

40 chansons d'or

40 chansons d'or is CD double dening Charles Aznavour, dirilis ing 1994 ing EMI Records. Iki diterbitake liwat 1996 kanthi dhaptar lagu liyane. Daftar lagu versi 1994 1 Versi anyar (Versi 1989) Le chess la versi (1989 versi) Versi sing luwih anyar (1989 versi) À ma filleNon iku n'ai rien oubliéLa BohèmeLes Deux GuitaresComme ILS disentDésormaisBon anniversaireIl suffisait que te wis t'aimePour faire une senggol (1989 versi) Les ComédiensLa MammaEmmenez moiTrousse-TES-ChemiseDonne njaluk Ansty t'laisses allerCD 1989Sur ma vie (versi 1989) J'en déduis que je t'aime (versi 2) Parce que (1989 versi) iku m'voyais déjàQue c'est Triste VeniseIl faut savoirL'amour c'est Comme un Jouret pourtantHier encoreParis au mois d'aoûtAprès l'amour (1989 versi) Sapa? Le TempsFor Me FormidableAvecPlus Bleu que tes yeux (1989 versi) Ce sacre piano (versi 1989) Les Plaisirs d'démodésMourir aimerEt moi dans coinTrack sheet mon saka 1989 1989 editionCD Au creux de mon épauleSa jeunesseToi lan Moil Palais de nos chimèresMes emmerdesÀ m lan filleNon punika n'ai rien oubliéLa BohèmeLes Deux GuitaresComme ILS disentDésormaisBon anniversaireIl suffisait que te punika t'aimePour faire une jamLes ComédiensLa MammaEmmenez moiTrousse chemiseDonne TES-njaluk Ansty t'laisses allerCD 1996Sur m vieJ'en déduis que wis t'aimeParce queJe m ' voyais déjàQue c'est triste VeniseIl faut savoirL'amour c'est Comme un Jouret pourtantHier encoreParis au mois d'aoûtAprès l'amourQui? Le TempsFor Me FormidableAvecPlus Bleu que tes yeuxL'Amour et la GuerreLes démodésMourir Plaisirs d'aimerJezebel

Toi et Moi

Toi et moi tegese Sampeyan lan Me bisa ngarujuk marang: Films and TelevisionToi et moi (film), film Perancis 2006 dening Julie Lopes-Curval Toi et moi, seri televisi Quebec (1954 kanggo 1960), televisi Quebec album sing disambungake dening GreekToo + Moi dening Yunani penyanyi Grégoire "Toi + Moi" (lagu), lagu judhul saka Grégoire's Toi + Moi albumToi et moi, lan album 2014 dening Charles Aznavour "Toi et moi" lagu "Toi et Moi" (lagu Namie Amuro) "Toi & moi", lan lagu dening Lorie saka album 2016 nya Best of "Toi et moi" album 1994 album Soldat de l'amour "Toi et moi", single saka Guillaume Grand album L'amour est laid

Chante Charles Aznavour, vol. 3

Chante Charles Aznavour, 3 yaiku album 1955 dening Charles Aznavour. 10 "vinyl LPs X Ducretet-Thomson" Charles Az Az

Eddie Barclay

Eddie Barclay (26 Januari 1921 - 13 May 2005) yaiku produser musik Perancis kang penyanyi kalebu Jacques Brel, Dalida lan Charles Aznavour. Panjenengané ngedegaké Barclay Records.LifeBorn Édouard Ruault, ing Paris nalika Januari 26, 1921, dhéwéké ngentèkaké bocah cilik lan neneké ing Taverny (saiki Val-d'Oise) . Wong tuwané tuku bar Café de la Poste ing tengah Paris nalika isih cilik lan nalika umuré 15, dheweke nuli sekolah ing cafe. Dheweke ora seneng pasinaon nanging dheweke ngajari musik lan piano. Dheweké utamané disenengi dening jazz Amérika lan dianut musik Fats Waller. Dheweke kerep ngunjungi Klub Panas Prancis kanggo ngrungokake quintet Stéphane Grappelli lan Django Reinhardt.

Chante Charles Aznavour, vol. 2

Chante Charles Aznavour, 2 yaiku album 1955 dening Charles Aznavour. N vinyl LPs uc Ducretet-Thomson "wiwit awal Az Charles nav Az Az EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP EP

AH

AH lan varian bisa uga ngrujuk marang: Ah, sing ditulis dening Charles Aznavour sing ditulis dening Charles Aznavour lan José Lucchesi 1954 "Ah" (lagu), lagu Jepang dening Superfly "Ah", lagu Turki Duman (band) 2002Usane digunakake ing seni lan hiburanAchievement Hunter, lan Texas basis online video- komunitas Adam Hughes, lan komik seniman sing pratela karyanipun "AH!" Sajarah liya, lan subgenre fiksi spekulatifArkana Jantung, lan video game-gameAvalon Hill, pembuat game papan bertema militerPlacesAnhui, provinsi China (Guobiao singkatan AH) Austria-Hongaria, mantan kekaisaran EropaIn ilmu pengetahuan lan teknologiAir Algérie desainer IATAArtificial Horizon, indikator sikap, instrumen kokpit (Aviation) Bell AH -1 Cobra, model helikopter serangan AH-64 Apache, model helikopter penyeranganIn register komputasi, byte tinggi 86 16-bit AX registerAH Authentication Header, yaiku bagean saka protokol IPsec suiteOther migunakake ilmu pengetahuan lan teknologi hyperplasiaAdenomatous, ing kedhokteran; Waca hiperplasia adenomatous endemik lan hiperplasia adenomatous atenis. A handler, utawa unit penanganan udara (AHU), piranti sing digunakake kanggo kondisi lan ngedol airAmpere-hour, unit pangisian dayaAttohenry (aH), unit SI inductanceOra migunakakeSurvey jam sawise utawa diperpanjang- jam dagang ing perdagangan sahamAhbert Heijn, sawijining supermarket supermarket Belanda sing dimiliki dening AholdAlkotmányvédelmi Hivatal, Kantor Perlindhungan Konstitusi, badan intelijen Hungaria Anno Hegirae (taun Hijriah), taun ing kalender IslamAsian Highway Network , proyek ing antarané negara-negara ing Asia lan Éropah kanggo ndandani sistem lurung-lurung ing omah AsiaAuction, ing ngendi barang utawa jasa didol ing lelang kapal Listrik (Lambang klasifikasi Angkatan Laut AS) Lihat ugaAAH (disambiguasi) AHH (disambiguasi) A-ha, Gelombang / Synthpop band saka NorwayAa! Kaca band Jepang sing diawali karo AH

L'Amour, c'est comme un jour

"L'amour, c'est comme jour" iku lagu 1962 dening Aznavour dening Aznavour, kanthi lirik dening Yves Stéphane. Versi Italia "L'amore E Come Un Giorno", kanthi lirik dening Sergio Bardotti, diikuti dening 1964. Versi Inggris "Tomorrow is My Turn", kanthi lirik dening Marcel Stellman, dicathet dening Nina Simone ing album 1967 I Put a Spell on You. Aznavour nyathet lagu kaping pirang-pirang, kalebu duet karo Sting kanggo album 2009 Aznavour kang Duos.

La Mamma (lagu)

La mamma yaiku lagu sing ditulis ing 1962 dening Robert Gall lan artis Armenia-Prancis, Charles Aznavour. Sejarah Catherine Aznavour nyathet "La Mamma" kanggo 1962 EP kanthi rilis album 1963. Peluncuran tunggal pisanan yaiku dening Les Compagnons de la chanson, sing ngrambah #80 ing tangga lagu Perancis ing pungkasan 1963: versi Aznavour banjur diterbitake minangka single kanggo nggayuh #1 ing Prancis nalika Februari 1964. "La Mamma" uga nampilake Aznavour lan nantang tangga lagu Belgia ing Belgia lan ditampilake ing Italia, ditabuh ing Italia kanggo loro Aznavour (#13) lan Domenico Modugno (#36). "La Mamma" dadi penjual pertama ning Aznavour. Sawise nyanyi lagu "La Mama" oleh penyanyi basa Inggris, Lyricist Black Black sing judulé "For Mama" direkam dening Matt Monro lan dibebasake ing 1964 Desember ing Inggris. 36. "Kanggo Mama" dadi hit AS cilik ing 1965 kanggo loro Connie Francis lan Jerry Vale kang debut ing 100 Hot ing majalah Billboard tanggal 6 Maret, 1965 ing #86 (Francis) lan #88 (Vale): ing masalah sadurunge Billboard, sing tanggal Februari 27, 1965, versi Matt Monro saka "Kanggo Mama" muncul ing bagan "Bubbling Under Hot 100 Singles" ing #135 bebarengan karo versi Jerry Vale lan Connie Francis, masing-masing #121 lan #127 , nanging versi Monro ora dadi 100 panas. Versi Connie Francis lan Jerry Vale saka "Kanggo Mama" munggah ing puncak 100 panas saka 48 (54) lan 100 (3) Durasi 1965 panas pitung minggu. Vic Damone uga nyathet versi cover "For Mama" kang gagal diluncurake.

Parce Que Tu Crois

"Parce que tu crois" yaiku lagu saka penyanyi Armenia-Prancis, Charles Aznavour. Iki dirilis ing album 1966 yaiku La bohème lan Chante Paris.

Yen sampeyan ora nate nglamar ...

Ora mung kuwi, album studio 28th déning penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour, dirilis ing 1978.HistoryIn 1978 album dadi Ora Ana 1 ing TOP 50 Prancis (kanggo 49 weeks). lagu dening Charles Aznavour, Georges Garvarentz lan liya-liyane. Sampeyan iki malih dening EMI.Track listingAvant la guerreJe n'ai pas le Temps passerJ'ai vu vu ParisNe t'en Fais grazed chanson du faubourgDans ing chambre il y aCamaradeLes Amours médicalesUn Corps ora connais que toiTrack listing saka CD 1995 ReissueAve Maria ( Charles Aznavour / Georges Garvarentz / Charles Aznavour / Jacques Plante / Charles Aznavour / Jacques Plante / Charles Aznavour / Jacques Plante / Jacques Plante / Charles Aznavour / Jacques Plante ) C'est Fait La Neige Komentar? (Charles Aznavour / Jacques Plante) Natal à Paris (Charles Aznavour / Jacques Plante) Un Enfant de Toir Pour Natal (Charles Aznavour / Georges Garvarentz) Natal au Guna (Charles Aznavour / Jacques Plante) Hosana! Charles Aznavour (Charles Aznavour) Charles Aznavour (Charles Aznavour) Charles Aznavour (Charles Aznavour) / Jacques Plante) PersonnelCharles Aznavour - Author, Composer VocalsGeorges Garvarentz - ComposerGuy Bontempelli - ComposerAldo Franck - OrchestrationAndré Gomet - PhotographyHerbert Kretzmer - Duval ComposerPeter Lee - OrchestrationAlain Marouane - PhotographyDel Newman - OrchestrationJacques rencana - ComposerGabriel Yared - OrchestrationPeter Boito - DrumsLaurence Juber - GuitarReferencesLinks

Charles Aznavour (Je m'voyais déjà)

Charles Aznavour, dirilis nalika Januari 1961, yaiku album studio Prancis kaping pitu dening penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour. Album iki uga dikenal kanthi judhul "Je m'voyais déjà" (Will Be My Day). Album kalebu lagu dening Charles Aznavour, Georges Garvarentz, lan liya-liyane. Miturut buku disk emas, 'J'm voyais deja' yaiku salah sawijine hits sing digawe 1961 mbantu Aznavour dadi 'favorit internasional'. Album iki dadi buku laris ing Belgia lan mbenturan Prancis. Album iki diterbitake ulang ing 1995 dening EMI.

Candy (film 1968)

Candy minangka film pelukis jinis 1968 sing diarahake dening Christian Marquand adhedhasar novel 1958 dening Terry Southern lan Mason Hoffenberg, saka layar drama dening Buck Henry. Film kasebut satirizes crita pornografi liwat petualangan saka pahlawan naif, Candy, dimainake dening Ewa Aulin. Marlon Brando, Ewa Aulin, Richard Burton, James Coburn, Walter Matthau, Ringo Starr, John Huston, John Astin, Charles Aznavour, Elsa Martinelli lan Enrico Maria Salerno. Tokoh populer kayata Sugar Ray Robinson, Anita Pallenberg, Florinda Bolkan, Marilù Tolo, Nicoletta Machiavelli lan Umberto Orsini uga katon ing peran cameo.

Sugeng Rawuh

Happy Anniversary bisa nyebut: Film lan televisi: Happy Anniversary (film 1959), film gerak 1959 sing dibintangi dening David Niven lan Mitzi GaynorHappy Anniversary (2018 [1] Film kasebut bakal dirilis nalika taun 2006. [1] Film kang tau dibintangi Aishwarya Rai Bachchan, Abhishek Bachchan lan Sushmita. [1] Dream of Jeannie (Dream of Jeannie) , episode saka serial televisi "Happy Anniversary" (Angel), episode saka serial televisi AngelIn Music: Happy Anniversary (lagu 1959), lan komposisi dening Al Stillman lan Robert Allen, ngenalaken ing gerak film Happy Anniversary (lagu 1967 ), lan lagu sing ditulis lan dilakoni dening Charles AznavourHappy Anniversary (lagu 1977), lan lagu saka album Diamantina Cocktail dening Little River Band

La mamma

La mamma yaiku album studio Perancis dening penyanyi Perancis Charles Aznavour, dirilis ing 1963. Iku ngrambah TOP1 ing Prancis kanggo sawetara minggu, Spanyol (uga TOP1), iku TOP10 ing Belgia, Holland, lan negara-negara liyane. Iku dadi bestseller, lan didol luwih saka siji yuta mung ing Prancis. Versi Inggris 'La Mama' kanggo 'Mama' ditulis ing 1964, karo Don Black lan dadi hit ing Filipina. Ray Charles nindakaken tugas kasebut.

Charles Aznavour (disambiguasi)

Charles Aznavour (1924-2018) Yaiku penyanyi Prancis lan Armenia, songwriter, aktor, aktivis umum lan diplomatIt Muga Uga deleng: PlacesCharles Aznavour Square, Yerevan, ArmeniaCharles Aznavour Square, Gyumri, ArmeniaCharles Aznavour Museum, museum ing Yerevan, ArmeniaMusicCharles Aznavour (Il faut savoir) 1961 albumCharles Aznavour (Je m'voyais déjà), album 1961 uga

Que C'est Triste Venise

Que C'est Triste Venise yaiku lagu sing ditulis dening artis Armenia-Prancis Charles Aznavour lan Françoise Dorin lan ditembangake dening Aznavour babagan Venice. Bab iki pisanan dicathet ing basa Prancis dening Aznavour ing 1964, lan ing pungkasan ing Spanyol (Venecia Sin Ti), Jerman (Venedig im Grau), Basa Inggris (Cara Sad Venesia Bisa utawa Cover Blue Venus saka Bobby Darin), lan paling misuwur ing 1971 ing Italia (Com'è Triste Venezia).

Charles Aznavour (Il faut savoir)

Charles Aznavour, dirilis ing Desember 1961, yaiku album studio Prancis kaping wolu dening penyanyi Perancis-Armenia, Charles Aznavour. Album iki uga dikenal kanthi judhul "Il faut savoir" (You Got Got To Learn). Babagan iki ana ing tangga lagu TOP 10 ing Prancis, Italia, Belgia, Israel lan negara-negara liyane. Album iki kalebu lagu-lagune Charles Aznavour, Georges Garvarentz, Michel Legrand, Eddie Barclay lan liya-liyane.

nuduhake

Komentar wis ditutup.