Assassins Creed Odyssey

0
Sampeyan kene:
<Balik

Odyssey Creed Assasin

Assertive Creed Odyssey yaiku aksi pertunjukan sing bakal teka video game sing dikembangaké déning Ubisoft Quebec lan diterbitake dening Ubisoft. Iki minangka cicilan utama nomer sewelas, lan skor sakabèhé, ing seri Assassin's Creed lan 2017's Assassin's Creed Origins. Nyetel ing 431 BCE, plot nyritakake lan sajarah fiksi Perang Peloponnesian. Pemain milih ngontrol lan mercenary kanggo Ice League Delian dening Athens utawa Liga Peloponnesian, dipimpin déning Sparta.

Rojopati kang Creed Origins

Asal-usul Creed Assassin iku sawijining petualangan aksi video game sing dikembangaké déning Ubisoft Montreal lan diterbitake dening Ubisoft. Iku cicilan utama sepuluh ing seri Assassin's Creed lan crita sukses klawan Assadin Assadin's Creed Syndicate 2015. Iki dirilis ing saindenging dunya kanggo Microsoft Windows, PlayStation 4, lan Xbox One ing Oktober 27, 2017. Game kasebut disetel ing Mesir cedhak pungkasan periode Ptolemaik (49-47 BC) lan nyeritakake sajarah fiksi acara-acara nyata. Crita kasebut lan Medjay dijenengi Bayek, lan asal-usul konflik antarané Persaudaraan Assassins, sing perang kanggo perdamaian kanthi mromosikake kamardikan, lan Ordo Pendahuluan - cikal bakal Ordo Templar - sing kepéngin tentrem liwat dipeksa nindakake perintah.

Rojopati kang Creed

Assassin's Creed minangka waralaba pusat ing siluman petualangan video seri game digawe dening Patrice Désilets, Jade Raymond lan Corey May, dikembangake lan diterbitake dening Ubisoft nggunakake mesin game Anvil Next. Iku nggambarake perjuangan abad lawas, saiki lan banjur, antarane Assassins, sing perang kanggo tentrem karo kersanipun bébas, lan Templars, sing kepéngin perdamaian liwat kontrol. Seri iki nduweni fiksi sejarah, fiksi ilmiah lan karakter, ana hubungane karo acara sajarah lan tokoh sajarah donya nyata. Kanggo mayoritas pemain wektu bakal ngontrol Assassin ing sajarah kepungkur, nalika uga main minangka Desmond Miles utawa Assassin Initiate ing saiki, sing mburu sasaran Templar.

Rojopati kang Creed III

Assassin's Creed III yaiku aksi petualangan 2012 video game sing dikembangaké déning Ubisoft Montreal lan dirilis dening Ubisoft kanggo PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, lan Microsoft Windows. Iku cicilan utama kelima ing seri Assassin's Creed, lan sekuele langsung kanggo Assadin Creed: Revelations 2011. Game kasebut dirilis ing saindhenging dunya kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360, sing diwiwiti ing Amerika Utara ing Oktober 30, 2012, karo Wii U lan rilis Microsoft Windows sasur Nopember 2012. Plot disetel kanggo PC, PlayStation 4 lan Xbox One ing Maret 2019. Plot disetel ing sajarah fiksi acara nyata donya lan nderek perjuangan abad lawas antarane Assassins, sing perang kanggo tentrem karo karsa free, lan ing Templars, sing kepengin tentrem liwat kontrol. Kisah framing disetel ing abad 21st lan fitur seri protagonis Desmond Miles sing, kanthi bantuan mesin sing dikenal minangka Animus, ngubengi kenangan para leluhuré kanggo nemokake lan cara kanggo apocalypse 2012. Crita iki disetel ing abad kaping 18, sadurunge, lan sawise Revolusi Amerika saka 1754 menyang 1783, lan setengah saka basa Inggris Desmond, leluhur setengah Mohawk, Ratonhnhaké: ton, uga dikenal minangka Connor, amarga dheweke ngupaya upaya Templar kanggo gain kontrol ing koloni.

Assassin's Creed III: Liberation

Assassin's Creed III: Liberation adalah 2012 action adventure video game dikembangake lan diterbitake dening Ubisoft, pisanan minangka judhul eksklusif kanggo PlayStation Vita. Sony ngumumake game kasebut ing konferensi pers nalika Ekspedisi Hiburan Elektronika 2012, sawetara dina sawise bocor pisanan babagan game sing diwenehi Game Informer. Iki dirilis nalika Oktober 30, 2012 bebarengan karo Assassin's Creed III, sing bisa disambungake. Game kasebut dirilis ulang karo Assassin's Creed: PlayStation 3, Xbox 360 lan Microsoft Windows liwat PlayStation Network, Xbox Live Arcade, lan Steam. Iki banjur dikempalaken minangka bagéan saka "Creed Assassin" kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360, bebarengan karo Assassin's Creed III lan Assassin's Creed IV: Black Flag. Ing Mei 2019, game kasebut bakal dirilis ulang minangka bagian saka Assassin's Creed III Remastered kanggo 4, Xbox One, lan Microsoft Windows.

Dhaptar karakter Creed Assassin

Waralaba Creed Assassin ngandhut mung karakter sing dadi bagean saka kanon Creed Assassin's. Sawetara wong bener-bener fiksi lan sawetara adhedhasar tokoh sajarah donya.

Creed Assassin's

Assassin's Creed minangka game video action-adventure sing dikembangake dening Ubisoft Montreal lan diterbitake dening Ubisoft. Iku cicilan pisanan ing seri Assassin's Creed. Game kasebut dirilis kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360 ing November 2007 lan kasedhiya ing Microsoft Windows ing April 2008. Uga, game bisa dimainake ing Xbox One liwat kompatibilitas sing mundur. Plot disetel ing sajarah fiksi acara-acara nyata lan ngetutake perjuangan abad lawas antarane Assassins, sing perang kanggo perdamaian karo karsa sing gratis, lan Templar , sing kepengin tentrem liwat kontrol. Game kasebut utamané dilakoni nalika Perang Salib Ketiga ing Tanah Suci ing 1191, kanthi plot sing diputer ing sekitar Ordo Rahasia Para Assassins, adhedhasar sekte Hashshashin. Pemain kasebut, ing kenyataan, main minangka wong modern sing jenenge Desmond Miles, sing nggunakake mesin kasebut kanthi jeneng "Animus", diijini ndeleng lan ngendhaleni kenangan genetik protagonis leluhurnya Altaïr Ibn-La'Ahad, lan anggota saka Assassins. Liwat perangkat plot iki, rincian loro fraksi: Knights Templar lan Assassins, "Apple Eden", artefak kuno digunakake kanggo ngontrol pikiran.

nuduhake

Komentar wis ditutup.