gunung VRBATOVA

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download
Sampeyan kene:
<Balik

Gunung Vrbat ing buta Gunung Dumunung ing Pegunungan disebut Buta Gunung, antarane watu puncak Harrach utama lan ndhuwur Golden Hill. Sawise ngliwati Pegunungan tapel wates Spindleruv Mlyn lan Vitkovice, kang uga tapel wates Liberec lan wilayah Hradec Králové. Hill dumunung 5 km northwest of Spindleruv Mlyn lan 7 km northeast Rokytnice, watara 3 km kidul tapel wates negara karo Polandia.

Akses bisa ditindakake sawisé tandha abang saka Špindlerův Mlýn liwat Horní Mísečky utawa saka sisi liya saka Rokytnice liwat Dvoračky. Kamungkinan liyane yaiku akses saka Labská bouda, babagan 2 km sisih lor.

Ora adoh ing ngisor ndhuwur mburi Masaryk gunung dalan ing taun 1934-1936, babagan saka Horni Misecky bagéan saka dalan II / 286, nanging ora bisa diliwati kanggo lalu lintas umum. Ing mangsa panas nganggo saka Horni Misecky kanggo ngeculaké Vrbatova bis kanggo rego karcis khusus.

Vrbat's Hill dijenengi sawise Vaclav Vrbata lan langsung ana ing ndhuwur yaiku Mound of Hance lan Vrbata kanggo ngeling-eling pati tragis Vaclav Vrbata lan Bohumil Hance nalika balapan lintas negara 50 24. Maret 1913. Sajrone balapan, cuaca saya tambah gedhe, badai salju teka ing angin gedhe lan suhu mudhun banget. Saliyane Bohumil Hanč, kabeh pesaing bisa mungkasi lan mbatalake balapan kasebut. Ing wektu kasebut, Vrbata menehi Hanč minangka bagéan saka sandhangané nalika ngupaya nylametaké panjenengané, kanthi mangkono ngorbanaké uripé - awak beku ditemoni ing panggonan kasebut. Ingetane dina iki yaiku 24. Maret dirayakake minangka Mountain Rescue Day.

Ing mangsa panas ing mangsa panas, geni Elia katon ing gundukan.

About 150 meter ing sisih kidul-ndhuwur iku Vrbatova gubuk, meh 300 meter saka SSV punika Hanč tugu.

nuduhake

Komentar wis ditutup.