Žalský utomo

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download
Sampeyan kene:
<Balik

The Žalský hřbet (Jerman Heidelbergkamm) yaiku distrik geomorfologi ing Pagunungan Giant. Kutha iki dumunung ing sisih tengah wilayah antara Hradec Králové lan Liberecký Regions.

The Žalský hřbet termasuk ing kompleks geomorfologi Pagunungan Giant lan sub-wilayah buta Gunungrasiness. Saka sisih wétan Pagunungan Montenegrin, misahake saka Lembah Elbe, saka Lanov Highlands ing sisih kidul menyang Crossroads, saka Studenec Hill lan Vlčí hřbet ing lembah kulon Jizerky lan saka Český hřbet ing sisih lor sadhuwure Mechovince lan Medvědín ing dhaerah Horní Míseček.

Pegunungan iki kawangun dening seri enem puncak sing nyusun arah pegunungan sing kompak ing arah utara-kidul. Mechovinec paling lor (1074 m) minangka sing paling dhuwur. Ing sisih kidul, ana Black Rock (1038 m), Šeřín (1026 m), Jánský vrch (924 m) lan Zadní lan Přední Žalý (1035 m lan 1018 m). Ing sisi ridge ana sawetara protuberances, kanthi mung sisih kulon Black Rock sing dadi siji-sijine puncak - Big Crane (892 m). Antarane sing luwih penting yaiku puncak gunung John ing lereng kulon Šeřín lan Žalský Goat Ridge ing lereng timur laut Zadný Žalý.

Pegunungan Žalský mbentuk bagéan antarane dhingklik Elbe lan Jizera. Elbe mili langsung ing ngisor lereng wétan lan ana wadhah banyu Labská. Lumahing sisih lor ngidul Jizerka, sing dadi anak kali sisih kiwa saka Jizera. Ing Lembah Dumlich ing lereng wétan Zalý, ana komplek pasokan banyu saka taun 1889 sing dirancang kanggo nyuplai Vrchlabí kanthi banyu ombèn.

Wutah sing mèmbran ekonomi monocultural sing asalé gegayutan ing sawetara papan kanthi cetha. Ing bukit-bukit ing pucuk gunung ana pirang-pirang pagunungan.

Wilayah Žalský hřbet dumunung ing wilayah kasebut buta Gunungtaman nasional, bagean cilik ing zona pangayoman. Ana pirang-pirang pos rock (contone Harrach Rock ing lereng Lor Mechovince utawa Emina ing lereng lor laut Jánský vrch). Tlaga ing pucuk Šeřín lan Černá skála diadaptasi kanggo tujuan wisata.

Saliyane penyedot ing pinggiran lor lan kidul ing pucuk gunung, komunikasi publik luwih jero menyang bukit mung ing Benecka. Satu-satunya komunikasi non-umum sing signifikan banjur ngubungake Benecko ngliwati sadel Rovinka karo Špindlerův Mlýn. Liyane dalan rereget nggabungake enclaves meadow individu karo masyarakat lingkungan lan ngawula massif alas.

Ing sumbu punggung ana mung pondokan wisata ing pelana Rovinka lan Přední Žalém lan menara watu sing ngemot saka 1892 ana. Lèpèn saka kotamadya Benecko lan Labská dipengaruhi. Cottage gunung lan bangunan liyane dumunung ing akeh enclave meadow (Janova Hora, Přední Labská lan liyane). Ing lèrèng-lèrumé ana pusat-pusat ski sing diwangun déning 4 jalur:

Benecko Funicular - Kejnos
Ropeway Herlíkovice - Žalý
Ropeway Herlíkovice - Bubákov
Funicular Špindlerův Mlýn - Labská

Sumbu saka pucuk gunung iki ngirangi tanda wisata abang saka Horní Míseček menyang Jilemnice. Pelana Rovinka ngliwati tandha ijo saka Benecka nganti Špindlerův Mlýn ing sadhuwure lereng. Rute label sing liya duwe arah transversal.

nuduhake

Komentar wis ditutup.