Reservoir Reservoir Reservoir

3

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Iku dumunung ing Papan Labe River, sawijining perusahaan negara, sing adhedhasar Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu.

Reservoir banyu Sous

Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, wilayah pangayoman sebagean lying ing ngisor tank marang banyu dhuwur, njupuk tahan aliran ampas ing aliran kali ngisor reservoir, nggunakake energi lan waé farms iwak.

Bendungan kasebut lurus, lemah, disiram saka lempung pasir karo kerikil lan lapisan waterproofing saka 3 - 5 thickness. Dhasar kasebut ditutupi ing sisih hulu dening tembok beton protèktif nganti kedalaman 8 m ing ngisor pondasi kanggo granit cuaca. Piring orifice diwenehi ngisor tembok ing sisih tengen bendungan. Lereng bukit dikuatake kanthi trotoar 0,4, dilebokake ing beton dasar beton 0,6.

Reservoir banyu Sous

Digunakake kanggo banyu ngisor loro diameteripun stopkontak 1 16,75 dawa m m. Saben stopkontak diwenehake karo loro Paragraf wedge lan nutup babagan peraturan kontrol saka house hrázného utawa jawab menara. Ing ngisor kamar engine ing prapatan saka stopkontak ngisor dumunung panyerepan daya banyu kapasitas 150 l / kW daya 22 cilik. Sisih spillway dibayar ing sisih kiwa saka bendungan, 66,5 m tebih, sing digunakake kanggo ngirim Waters gedhe sing kosong trough cascade wolung derajat kanggo duduh kaldu ing podhrází.

Abstraksi banyu kanggo tujuan sumber banyu serves bangunan menara dumunung ing tank, endi banyu godhong pipo dawa pakan 395 tanduran mk perawatan banyu. Banyu dianggep digunakake kanggo sumber Jablonec nad Nisou lan Tanvald banyu ngombé.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *