Kost Kost 2019

5

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo.

Panjenenganipun yasa iku arang-arang sadurunge 1349 Beneš saka Wartenberg. Minangka salah sawijining kastil sawetara kita, ora ana ing sawijining bukit, nanging ing lembah ing pasir endhek (kaya Okoř u Prahy). Kanggo dina iki wis banget wadi.

Bèntèng iki diganti kaping pirang-pirang déning pemilik. Panjenenganipun iki diadegaké watara taun 1349 Beneš saka Wartenberg, kang kulawarga diduweni kraton nganti 1414, sawise menang marriage mupangati Nicholas Hare Házmburk. Ing paruh pertama 15. abad, entuk sasampunipun bandané John Házmburk, wali kang Zdeněk Lev saka Rožmitál, sing ing 1497 Kost didol karo kabeh Kehakiman John Šelmberk. liyane nduweni kastil padha Wow Šelmberk (1497-1524), Lords of Biberstein (1524-1551), para lan wiwit 1624 panggedhening Lobkowicz (1551-1637) ing 17. abad iku kanggo wektu cendhak (antarane 1632-1634) dianakaké komandan - Duke Albrecht saka Wallenstein, ing Lobkowicz Kost tuku salajengipun Earls Černín kulawarga Chudenice (kang ana 1637-1738), ngiring dening Václav Kazimir Earl Netolický saka Eisenberka (saka 1738) lan counts-related Vratislav Netolice (sedhela nganti 1769) sawise padha marisi Italia-Ceko gender-dal Borgo Netolický (nganti 1948) sing benteng iki sita déning komunis Cekoslowakia. Norbert Kinsky (saka Vchynice lan Tetovo), bojoné pemilik pungkasan Anna Maria dal Borgo kulawarga-Netolický kraton zrestituoval ing 1992. Pamilik anyar saka kraton nulis ulang anak-anake Giovanni lan Pius Kinsky dal Borgo. Pak. Giovanni banjur ndarbeni papan peringatan nganti saiki.

Fitur menarik istana yaiku menara kanthi rencana lemah trapezoid. Tata letak menara yang tidak teratur, yang ditemukan di sejumlah istana Ceko, dipakai para tukang bangunan untuk melindungi mereka dari karya keselamatan. Ing tembok sing ora jejeg karo mungsuh, balok lunyu lan ora ana alangan.

Bèntèng, lingkungan lan sajarah kasebut ditujokake marang profesor Ceko sing kondhang. Josef Pekař, sing nyiptakaké monografi babak loro kanthi irah-irahan The Book of Bones, sing nggambarake sejarah ekonomi lan historis kawasan lokal (utamané ing abad 17-19).

Kastil Kost mapan ing pucuk watu ing situs rong lembah gedhe. Siji digali dening Kali Klenice, ing sisih lor kraton kang jenenge Prokopská, nalika kidul Plakánek Castle. Lembah tanpa nama sing kapindho, uga berair, lumebu ing klenicky saka sisih kulon-lor. Ing kabeh telu papan ana telu kolam ing saubenging kastil: Putih, Ireng, lan Swan, loro sing pisanan sing dipelihara. Kanthi mecah wadhuk blumbang iki bisa ngowahi ambane kastil dadi terrain sing abot. Kurang luwih cilik saka kastil dumunung ana loro kolam liya: ing arah sisih lor, ing anak cilik Klenice, iku sawijining pucuk Partotik lan pondhuk Obor (Pilský) ing arah kidul Plakánka.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *