Cagar alam Prachovské skály

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Prachov Rocks minangka area rocky sandstone, sawijining cagar alam lan bagéan saka Daerah Bohemian Paradise Protected Landscape, sing ngluwihi 5 nganti 7 km ing sisih kulon saka Jičín antara Prachov, Pařezská Lhota, Dolní Lochov lan Blata ing Wilayah Hradec Králové. Massif batu asalé ing jaman Mesozoic minangka segara kapur cethek. Situs sing dilindhungi diarani CR ANCLP - Kantor Wilayah Liberec.

Ana temuan arkeologis sing mbuktekake yen wong urip ing jaman prasejarah jaman Zamane. Wilayah kabèh watu iki minangka benteng alam suku Slavia, mung sawetara papan sing kapenuhan lembah. Nang, pemukiman pisanan dibangun.

Mbokmenawa pungkasane 13. Kastil Velis dibangun ing salah sawijining puncak basalt karo Veliš manor. Sawetara dasawarsa sawisé kuwi, Estate kasebut dipasrahaké marang Vartisipks, lan pirang-pirang panggonan digawé ing pungkasan 15. Trčková of Lípa disebutaké minangka pamilik. Ing wiwitan 17. Properti abad kasebut dijupuk saka Smiřičtí saka Smiřice, nanging ing 1625, Estate iki dijupuk saka kulawarga Wallenstein lan dicaplok ing Duchy Frýdlant. Sawise reruntuhan manor padha dibongkar, pemukiman ing watu-watune ilang.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *