Adobe Photoshop Chat



<center> <iframe style = "width: 100%; height: 600px; border-width: 0px;" src = "https://petrpikora.com/chat/" width = "100%" height = "600" frameborder = "0"> <span data-mce-type = "bookmark" style = "display: inline-block ; jembaré: 0px; kebanjiran: didhelikake; baris-dhuwur: 0; " class = "mce_SELRES_start">? </ span> </ iframe> </ center>


Adobe Photoshop minangka editor grafis sing dikembangake lan diterbitake dening Adobe Inc. kanggo MacOS lan Windows. Iki asli digawé ing 1988 dening Thomas lan John Knoll. Wiwit kuwi, piranti lunak iki wis dadi standar industri de facto ora mung ing editing grafis raster, nanging seni digital sacara sakabèhané; jenenge dadi jeneng piranti lunak sing dadi merek dagang umum, sing ndadekake panggunaan minangka tembung kriya (umpamane "kanggo photoshop gambar", "photoshopping", lan "photoshop contest") sanajan Adobe ora seneng nggunakake kuwi. Photoshop bisa nyusun gambar raster ing pirang-pirang lapisan lan ndhukung masker, komposisi alfa, lan pirang-pirang model werna kalebu RGB, CMYK, CIELAB, warna titik, lan duotone. Photoshop migunakake format file PSD lan PSB dhewe kanggo ndhukung fitur kasebut. Saliyane grafis raster, piranti lunak iki nduweni kabatesan kanggo ngowahi utawa ngowahi grafik lan vektor grafis (utamane liwat jalur kliping sing terakhir), uga grafik 3D lan video. Paket fitur bisa ditambahi dening plug-in; program sing dikembangake lan didhistribusikake kanthi bebas saka Photoshop sing mlebu lan menehi fitur anyar utawa luwih apik.

Skema penamaan Photoshop awalé didhasarake nomer versi. Nanging, ing Oktober 2002 (sawise introduksi Creative Suite branding), saben versi anyar Photoshop ditetepake kanthi "CS" plus nomer; contone, Photoshop CSV sing kawolu kaloro yaiku Photoshop CS lan kaping sanga yaiku Photoshop CS2. Photoshop CS3 liwat CS6 uga disebarake ing rong edisi beda: Standard lan Extended. Kanthi introduksi Creative Cloud branding ing Juni 2013 (lan sabanjure, "CS" suffix kanggo "CC"), skema lisensi Photoshop kang diganti dadi piranti lunak minangka model rental layanan. Secara historis, Photoshop dibundel karo piranti lunak tambahan kayata Adobe ImageReady, Adobe Fireworks, Adobe Bridge, Adobe Device Central, lan Adobe Camera RAW.

Saliyane Photoshop, Adobe uga ngembang lan nerbitake Photoshop Elements, Photoshop Lightroom, Photoshop Express, Photoshop Fix, Photoshop Sketch, lan Photoshop Mix. Adobe uga bakal nggarap Photoshop kanggo iPad ing 2019. Secara kolektif, dheweke diarani minangka "Keluarga Adobe Photoshop".

nuduhake
Mangga ngenteni ...