Profesor Haken's prospect

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Pandangan Haken minangka pandangan kaping tiga ing jejak gunung ijo ing Prachov Rocks, cedhak Rumcajs lan Glagolitik. Jeneng iki diwenehake dening Profesor Haken saka Upper Lochov, sing ana ing awal riset arkeologi ing watu-watu kasebut. Amarga wit-witan sing diwasa, mung menehi tampilan winates Krkavčí skály lan Tábor.

Prachov Rocks minangka wilayah rocky sandstone, sawijining cagar alam lan bagéan saka Daerah Bohemian Paradise Protected Landscape, sing ngluwihi 5 nganti 7 km ing barat laut Jičín antara Prachov, Pařezská Lhota, Dolní Lochov lan Blata ing Wilayah Hradec Králové. Massif batu asalé ing jaman Mesozoic minangka segara kapur cethek. Situs sing dilindhungi diarani CR ANCLP - Kantor Wilayah Liberec.

Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, Upland podcelku Turnovská, distrik Vyskeřská dhuwur lan podokrsku Prachovská bukit, kang bagean geomorphological kapisah.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *