Peta Jablonec nad Jizerou 3D

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

World Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Kira-kira ana pedunung 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé dikenal minangka Jablonec nad Jizerou), jeneng Český Jablonec utawa Jabloneček uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizeroudesa iki wis nggunakake wiwit 1916. Ing 1492, sawijining gereja kayu sing apik disebutake ing sumber sing diawetake - salah sijine sing pisanan ing wilayah iki, nyathet minangka sebutan pertama saka desa Jablonec.

Ing 1896, Jablonec dipromosikake ing kutha-kutha. Kaisar Franz Joseph I. 14 mutusake kanggo ningkatake desa ing kutha kasebut. Februari 1896 lan hak istimewa cocok ngilangi tanggal 7. Juli 1896. Jablonec banjur dianugerahi emblem anyar, kang minangka symbolisme nyakup jeneng situs kasebut lan dominasi - gereja St. Prokop.

Ing 1916, ing panjaluk saka dewan kota, jeneng kotamadya Jablonec diterusake Jablonec nad Jizerou.

Ing 1971 iku Jablonec nad Jizerou sing disedhiyakake ing kutha.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *