Kumbang, Kumbang, Makro

1

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Kumbang (Geotrupidae, saka geos Yunani, bumi lan trypetes, pengeboran) yaiku kulawarga kumbang. Biasane diarani pupuk utawa kumbang kukul.

Umume wong nduwe koridor, terowongan lan sarang ing negara sing nduwe endhog lan larva. Biasane dadi saprophagous, nyediakake irung karo uwuh godhong (asring rotting), sok-sok copropagous. Dheweke nyelehake endhog utawa ing ngisor sumber panganan ing mangsa ngarep, sing dikubur ing lemah lan ngembangake larva, banjur nyukupi persediaan kasebut. Koridor sawetara spesies tekan ambane sak dawane 2.

Sawetara spesies komunikasi kanthi struktulasi, nggosok bagean-bagean awak dhewe kanthi bebarengan.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *