Labský důl & Labská bouda

5

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Tlaga Elbe (Elbgrund ing basa Jerman) minangka lembah glasial ing tlatah ndhuwur Kali Elbe ing sawijining buta Gunung.

Tambang Elbe dumunung ing Taman Nasional gunung lan ndadékaké saka Labská bouda nganti Špindlerův Mlýn. Count Harrach dibangun dalan pisanan liwat Tambang Elbe ing pungkasan 19. abad. Dawane tambang kira-kira kilometer 8 lan dipimpin dening turis biru.

Air terjun Pančavský and Labský, sing dumunung ing cedhak Labská bouda, tumiba ing Tambang Elbe. Cedhak tambang ana gua scree Krakonošova treasury.

Labská bouda minangka hotel pribadi ing buta Gunung, ing zona pertama buta GunungTaman Nasional Labská bouda dumunung ing ndhuwur 1340 meter ing lapangan Elbe cedhak kutha Špindlerův Mlýn. Sawetara atus meter saka kuburan ana musim semi Elbe. Amarga lokasine, minangka elemen orientasi sing penting utamane ing musim salju.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *