Violet Elk Shield

6

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Violik utawa Elbe Shield (Polandia Łabski Szczyt, Veilchensteine ​​Jerman utawa Veilchenspitze) iku sawijining gunung sing ana ing Riles Silesian ing Pagunungan Giant, ing wates Republik Ceko lan Polandia. Iki minangka pucuk kerucut sing ana pucuk kanthi tebing ing sisih ndhuwur. Gunung kasebut ana 1 km sisih lor Labská bouda, 5,5 km sisih lor Dolní Mísečky lan 6 km saka Piechowice Polandia.

Ing lereng Violík ana segara scree lan watu. Nanging fitur utama saka puncak kasebut yaiku tongkat sing busuk, ing posisi sing luwih murah banjur tuwuh lutut. Ing lereng kidul-kulon sing kurang saka kilometer saka puncak kasebut, dumunung ing Elbe Meadow, ing endi Kali Elbe.

Sampeyan bisa tekan puncak ing dalan rabung abang kanthi persahabatan Czech-Polandia. Liwat liwat karang ndhuwur saka sisih kidul ing jarak udakara 40 meter. Watu kasebut dhewe ana ing zona 1 Taman Nasional Giant Mountains lan mulane ora bisa dikunjungi turis. Saka pucuk kasebut ana tampilan Pagunungan Giant, Pagunungan Jizera lan Basah Jeleniogórska.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *