Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Czech Paradise

Czech Paradise

  • Guwa Rumcajs, gunung lan reruntuhan Brada cedhak Jičín Maca liyane>

    Guwa Rumcajs, gunung lan reruntuhan Brada cedhak Jičín

    Brad minangka reruntuhan kastil sing dumunung ing sacedhake desa Brada ing distrik Jičín ing bukit jenenge Brad sing padha. Awit 1958 wis dilindhungi minangka monumen budaya Republik Ceko. Iki minangka sisa-sisa kastil sing didegaké ing 13. Abad saka kulawarga Ronovec. Disebut kaping pisanan ditulis kastil tanggal 1258. Ing 1304, dheweke njupuk [...]

  • Loben Tatobit sing umur sewelas taun Maca liyane>

    Loben Tatobit sing umur sewelas taun

    Tatobit Linden (kadang disebut Amerika Linden, Thrive Lime utawa Žižka linda) iku sawijining papan memorial sing lumaku ing batesan Bohemian Paradise ing desa Tatobity ing wilayah Liberec. Lípa stands dening dalan menyang Žernov, ngelawan omah karo nomer 86. Tinta linden mesthine minangka tanduran wit linden sing amba (Tilia platyphyllos) lan wit linden ijo (Tilia euchlora). Lémon ijo iku sebutan sinonim Crimean linden, Tilia cordata lan Tilia dasystyla utawa Tilia dasystyla subsp. [...]

  • Kastil Valdštejn Maca liyane>

    Kastil Valdštejn

    Valdstein (Waldstein) minangka reruntuhan ing distrik Semily cedhak Turnov, ing wilayah Bohemian Paradise. Kastil asli saka Karajan Valdštejn asalé saka paruh kapindho 13. abad. Iki minangka salah sawijining kastil sing paling tuwa ing wilayah iki. Kastil dibangun salah sawijining cabang saka kulawarga Markvartic ing taun 1260 kanggo 1280. Iku mbokmenawa Jaroslav Hruštice utawa putrané Zdeněk [...]

  • Castle Frýdštejn Maca liyane>

    Castle Frýdštejn

    Cepet neng Istana Frýdštejn ... Bèntèng iki didominasi déning menara kastil sing gedhé, dibangun ing dhuwur batu sandstone, saka ngendi bisa katon ing lembah. Menara punika dhuwuripun 15, gadhah rata-rata meter 9 lan tembokipun gadhah daya meter 2. Pojizeří saka 13. abad kaping Markvatics. 1363 disebutake minangka pamilik saka wilayah sekitar Hodkovic [...]

  • Drábské Rooms Maca liyane>

    Drábské Rooms

    Drábské světničky yaiku sisa-sisa kastil kayu sing asli ing blok pasir ing wilayah cadastral Dneboh ing distrik Mladá Boleslav, 4 km sisih wétan Mnichovo Hradiště. Dumunung ing wilayah sing dilindhungi Bohemian Paradise, ing tlatah situs Eropah NATURA 2000 lan Příhrazské skály Nature Reserve. Bèntèng rock dibangun ing pinggiran lor kulon ing platform sing disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Maca liyane>

    Prachovské skály

    Kanggo mlumpat rocks Prachovské Prachovské rocks sing ..... sandstone tatanan klompok rock saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, podcelku Turnovská [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Bèntèng Kost Maca liyane>

    Bèntèng Kost

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • Humprecht Chateau Maca liyane>

    Humprecht Chateau

    Humprecht minangka chateau ing distrik Jičín kanthi tata letak bangunan elliptical sing khas, dibangun ing taun 1666-1668. Dumunung ing PLa Bohemia Paradise, babagan 0,5 km ing sisih kulon Sobotka, ing wilayah kadastrike kanthi jeneng sing padha. Chateau Humprecht, katon lan menarik ing wangun, dumunung ing bukit Palanka cedhak Sobotka. Daya tarik paling gedhe saka kastil mesthine ana ing Hall of Fame 16 meter [...]

  • Klub Golf Lapangan Golf Semily Maca liyane>

    Klub Golf Lapangan Golf Semily

    Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Golf Semily dumunung ing Meander saka Jizera wiwit 1970. Lingkungan Semil yaiku sawijining kawasan ing lembah canyon jero saka Kali Jizera lan anak-anak kali kali Oleška, Jíloveckým lan Chuchelským creek, stonemasons lan Vošmenda. Romance Jizera lembah kali wis meningkat dening Rieger kang Trail, kang fitur wolung puluh prospek gallery [...]

  • Bèntèng Trosky Maca liyane>

    Bèntèng Trosky

    Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberec. Iki diduweni dening negara (diatur dening National Heritage Institute) lan bisa diakses dening masyarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur jeneng sing padha [...]

  • Rock atos Maca liyane>

    Rock atos

    Hrubá Skála Chateau dumunung ing pinggir watu massif ing Bohemian Paradise, watara 20 meter, ing wilayah kadastralan désa kanthi jeneng sing padha. Iki digawe dening rekonstruksi Castle Rock dibangun ing 14. abad tuwa saka Wallenstein. Kastil Skálu dibangun ing saubengé 1350 Hynek saka Valdštejn. Wong Waldstein manggon ing kene suwene pirang-pirang dekade. Ing taun 1416 kanggo 1460 diduweni dening para panguasa Jenštejn, banjur Zajíc z Házmburka. Ing 1469, bèntèng iki dikuwasani déning Angkatan Darat. Saka [...]

  • Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova Maca liyane>

    Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova

    Winter tampilan saka padhang, Rybnice lan Loukov 26.01.2018 afternoon. Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, desa iki permanen [...]

  • Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou Maca liyane>

    Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou

    Jembatan njero ruangan kayu ing Bystré nad Jizerou ing musim semi 2016 sawetara sasi sadurunge rekonstruksi rampung, nalika jembatan kabèh diunggah lan dipindhah menyang sisih Jizera. Iki minangka salah sawijining kreteg ing pinggir dalan sing isih urip. Iki dirancang minangka jembatan tipe menara. Ing salah sawijining blok saka pilar watu kasebut diukir taun 1888, yaiku [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil Maca liyane>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, désa iki terusan kacarita 637 pedunung, 302 ing desa Lower [...]

  • Jembatan ing desa Peřimov, Jembatan Peřimovský Maca liyane>

    Jembatan ing desa Peřimov, Jembatan Peřimovský

    Peřimovský bridge dumunung ing distrik Semily, iku mantep kali Jizera lan bagéyan saka dalan III / 28618, kang nyambung ing desa Peřimov (lan related Mricna) karo utang saka Lower Sytová lan dalan utama II / 292 saka Semil kanggo Top Sytová sing ana nyambung dalan negara I / 14. Saka ndhuwur tokoh nuduhake nomer Pendhaftaran dalan lan jembatan ing [...]

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

Bali menyang Top