Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
buta Gunung

buta Gunung

  • Reservoir Reservoir Reservoir Maca liyane>

    Reservoir Reservoir Reservoir

    dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Tumiba ing administrasi Kali Papan Elbe, perusahaan negara, adhedhasar ing Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu. Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, sebagean [...]

  • Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine Maca liyane>

    Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine

    Ing jaga pine dhuwur ndhuwur Jizerou 21.01.2018 arang-arang afternoon iki ..... Wisata menara, resembling menara njaga karo gallery kayu, dibangun ing taun 2008 kanggo 2009 ing kagungan, Mr. Francis Hubař. Menara jaga stands ing situs kanthi views ekstensif kanggo desa Roprachtice Semilsko lan ing panggonan sapisan ngadeg ing triangulasi menara. Ing [...]

  • Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Ing sisih lor kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul kalebu pemukiman utama ing Pagunungan Lanskap Dilindungi Gunung Jizera. [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s ro iku perusahaan Ceko ing tapel wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar ing Paseky nad Jizerou kanggo taun 1882, nalika ana Rösslerovými sedulur didegaké pabrik kanggo gawenan tangan produk karton packaging putih kanggo industri kaca ing wilayah Jablonec. Kanggo tataran sabanjure kabèh urip ditondoi dening expansion saka perusahaan [...]

  • Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih Lor saka kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul, kalebu pemukiman utama ing Wilayah Lanskap Dilindungi. [...]

  • Jurus saka dhuwur Maca liyane>

    Jurus saka dhuwur

    Pagunungan Jizera (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, slang uga disebut Jizerky) yaiku total geomorfologi lan jembar wewengkon paling lor ing Republik Ceko. Pagunungan kasebut dijenengake sawise Kali Jizera, sing ana ing lereng Smrk, gunung paling dhuwur ing wilayah Ceko. Biyen dikenal minangka ujung kulon Pagunungan Giant. Sebagéan gedhé dumunung ing Polandia, ing ngendi [...]

  • Lookout Stepanek buta Gunung Maca liyane>

    Lookout Stepanek buta Gunung

    Štěpánka (Jerman Stephanshöhe) iku neogothic menara watu ing ndhuwur Star (959 m) ing kulon buta ing Příchovický Pegunungan. Dumunung ing wilayah cadastral Příchovice cedhak Kořenov, Kořenov, distrik Jablonec nad Nisou. Menara peninjau punika dhuwuré 24, dibangun ing antarane 1847 lan 1892. Konstruksi wiwit dening Pangeran Camill Rohan nalika kekaisaran [...]

  • Příchovice, ROOT, buta Gunung Maca liyane>

    Příchovice, ROOT, buta Gunung

    Příchovice (Jerman Stephansruh utawa Prichowitz) iku sawijining désa, minangka bagéan saka désa Kořenov ing distrik Jablonec nad Nisou. Punika babagan 3 km kidul-kulon Kořenov. Ana alamat 279 sing didaftar. Pedunung 271 manggon ing kene kanthi permanen. Příchovice wiwitané kalebu pemukiman lan bagéan saka Dolní Příchovice, Horní Příchovice, Pustiny, Morava, Libštát, Potočná, Nová Huť, Tesařov lan [...]

Bali menyang Top