EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Ninggalake komentar

EMBA spol. s ro yaiku sawijining perusahaan Ceko ing tapel wates antarane Pagunungan Giant lan Pagunungan Jizera. Awal sejarah karton Paseky nad Jizerou kanggo taun 1882, nalika ana Rösslerovými sedulur didegaké pabrik kanggo gawenan tangan produk karton packaging putih kanggo industri kaca ing wilayah Jablonec. Ekspansi saka program produksi lan fasilitas produksi minangka ciri kanggo kabeh wektu urip perusahaan.
Peran penting ing sajarah toko kue sing utamané yaiku instalasi mesin karton otomatis ing taun 1970 lan 1989, sing ngasilake pangembangan efisiensi prodhuksi sing signifikan. Ing dasawarsa sepuluh taun kepungkur, miturut merek EMBA, pangembangan stiker arsip kanggo arsip lengkap dokumen bisnis lan dokumen-dokumen kebudayaan lan historis pinunjul wiwit. Ing milenium anyar, portofolio prodhuksi wis dilengkapi karo arsip-arsip kanggo produksi arsip-arsip kantor.
Kita weruh warisan generasi kepungkur, sing ndadékaké kita saiki lan prasetya kita bisa ngembangaké karya sing wis diwiwiti. Minangka bagéan saka usaha tetep kanggo dadi siji langkah ahead saka pesaing kita, kita nyedhiyakake emphasis ing kualitas produk lan hubungan pelanggan.
Keahlian profesional kami lan staf sing paling akrab diwenehake minangka jaminan jangka panjang layanan tingkat paling dhuwur. Kita ora mung ngedol produk, nanging kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo pelanggan ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.

EMBA yaiku perusahaan Ceko sing duwe tradhisi sing dawa lan tanggung jawab kanggo masyarakat lan lingkungan. Prodhuk organik ditemokake kanthi proses kertas lan bisa didaur ulang. Liwat produk EMBA, uga nyumbang kanggo pangayoman lan pengawetan warisan budaya lan sajarah ing akèh negara. Minangka majikan regional utama, panjenengané tanggung jawab kanggo ngembangaké kahanan kerja sing aman lan aman kanggo para buruh, uga minangka komitmen kanggo nyumbang kestabilan sosial wilayah kasebut sacara sakabèhané.

Paseky nad Jizerou iku sawijining désa ing distrik Semily, ing tlatah Liberec, ing Pagunungan Giant kulon, ing watesing Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Tambang Jizera. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Ing sisih lor kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul kalebu pemukiman utama ing Pagunungan Lanskap Dilindungi Gunung Jizera.

Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1713.

Desa kasebut mungkin adhedhasar 16. Nanging, cathetan paling awal saka 1654. Sisih paling tua yaiku Makov, ing ngendi gelas kasebut wis ana ing wektu kuwi, lan Havírna, ing ngendi dhuwit ditambang. Minangka wektu liwati, alas-alas padha mlayu-mubengi aktivitas manungsa, lan chalet-chalet anyar muncul ing celah-celah anyar, sing pedunung, nyatane, penenun. Watu wiwit saka alas sing dikonsepake ing heaps sing akeh banget.

Gereja sing dibangun ing 1789, lan sekolah reguler diwiwiti ing Paseky ing 1791. The revivalists nasional sekolah lokal memulang, penyanyi Josef Simunek asistene Věnceslav Metelka sing dadi initiators sugih saka music, téater, urip budaya sastra lan umum desa. Věnceslav Metelka minangka autodidact dilatih Edo biola lan didegaké ing tradisi biola-nggawe leluhur, saka kang metu dadi-disebut sekolah biola buta, durung manggon ing donya ing genera Pilar Špidlen lan Vedral. Sawise Perang Dunia kaping, piyul biola František Vedral urip maneh tradisi musikal, nanging ing pungkasan taun 1950-an band lan teater amatir ilang. Ing taun 1970an 20. abad makarya ing desa lan gereja St. Vaclav Pater MUDr. Ladislav Kubíček. Ing 1980 iki diadegaké déning Gréja St Wenceslas Choral Society koor, kang saiki wis liwat anggota 30 wiwit 1990 Paseky tahunan nganakake pameran music; orkestra paduan suara sing umume digunakake minangka musisi profesional.

Desa iki minangka pemandangan novel sing realistis dening Karel Vaclav Raise Zapadlí patnáci. Plot ditulis ing 40. pesawat 19. abad, lan Paseky diarani Pozdětin, Rais ngemot kenangan saka kenangan Metel, karya musik rakyat sing apik.

Kamakmuran paling gedhe yaiku Paseky ing 1869, nalika 212 didhaptar kanthi angka deskriptif lan pedunung 1710. Banjur pemukiman alon-alon. Senadyan kasunyatan menawa pamukiman Pasek cedhak karo Ceko, Persetujuan Munich disambungake menyang Jerman minangka bagian saka Sudetenland. Sanajan pedunung Pasek ora langsung nyekeli pengusiran pasca perang saka Jerman, ana akeh populasi permanen lan akeh sing dituku dening wisatawan. Meadows ing kasarasan lahan pertanian sebagian rusak dening mekanisasi abot, sebagian diabaikan. Ing 1979, sekolah iki dibatalake ing Paseky.

Pusat kutha: pawon lan pensiun kiwa Na Buďárce, kantor pos lan kantor kotamadya. Ing sisih tengen minangka Memorial of Patriots Zapadly ing tilas gereja, ing endi Gréja St. Wenceslas.
Sokol Gospel Unity didegaké ing Paseky ing taun 1896. Ing taun 1936-1938 karo družebního Kecil dibangun Sokol Sokol, sing sawise perang iki dadi pusat budaya lokal. Teater alami dibangun ing alas ing Sokol House. Puncak aktivitas iki edition pisanan lan pungkasan saka minggu music lan téater Festival ing Paseckého 1952, sawise aktivitas regime komunis Sokol mandegake lan ana Kurangé populasi umum urip masyarakat. Gedung Sokol ngobong taun 1967, nalika dipasrahi dening tentara Ceko. Saiki (2008) punika TJ Sokol lokal liwat anggota 100 lan tawaran karo aktivitas olahraga, musik lan pariwisata, diatur Kursus anak kang, berpartisipasi ing reresik desa lan ing.

Wiwit 1888 ing Paseky, ana uga brigade geni sukarelawan. Sadurungé, petugas pemadam kebakaran diorganisir bal lan main teater amatir ing U Soukhu Pub, ing omah Houslairs Inn. Ing 1931, brigade geni nggawe koir kapisah saka Havirna.

Kajaba iku, saka taun 2010, asosiasi sipil Paseky outdoor aktif ing desa, sing ngatur olahraga lokal lan acara budaya.

Saka 1976 kanggo 1990, Paseka ora dadi kotamadya dhewe nanging bagéan saka iku Rokytnice. Ing 1991, Paseky mlebu kanggo Program Reklamasi Pedesaan lan ing program iki Rencana Wilayah Departemen Pemukiman Paseky nad Jizerou.

Ing désa iki ana kayu-kayu FUKNER sro, produser kardus lan kemasan kardus EMBA sro lan Zvonice pertanian wedhus.

Sajarah lokal didedikake kanggo Museum Patriot Zapadly ing bangunan gereja mantan paroki, jejere Gereja St. Wenceslas lan ngliwati restoran Na Buďárce. Museum kasebut deduktif kanggo karya biola lan penulis Věnceslav Metelka uga penulis Karl Vaclav Rais, urip ing bukit-bukit lokal ing 19. abad, biola lan tenun. Monumen iki diadegake ing 1958 ing kamar lantai dasar paroki, taun 1975 direkonstruksi miturut skenario PhDr. Jaromir Jech, pakar lan penerbit karya Metelka. 1978 dipungkasi ing lantai ndhuwur. Muséum iki saiki ana ing sangisoré pengelolaan Taman Nasional Krkonoše.

Desa iki arupa papan pemukiman lan sawetara pondhok gunung sing nyebar ing lereng. Kabeh kotamadya kalebu siji wilayah kadher. Unit pemukiman dasar didaftar sacara statistik ing tiga kotamadya: Paseky nad Jizerou, Havírna lan Makov. Havírna utang Strip ing jurang Havírenského stream kidul ndhuwur Hromovka lor ndhuwur Mechovice (803 m), lan kasusun saka Camping omah minangka gunung, Piave, Lomička, garing lan sapiturute Makov pemukiman ing sisih kidul kutha kang ana ing lebak ing Makovského potoka. Northwest bagean saka kutha, karo sawetara ngangkat ski lan lereng, disebut Hořensko, klompok omahé ing sisih wétan gunung Javorníka (822 m) diarani Tomšová. Nalika dalan near Tomšová ènèng sing pub kuna utawa ing manik-manik Prdku. desa klebu wilayah wooded (biasane alas minterake) lor mining, karo bukit Hromovka (916 m) Langkawi (cedhak ndhuwur 957 m, situs desa menehi 964 m) lan Kapradník (910 m) lan utang Dheweke digawa menyang Lembah Jizera. Titik paling ngisor saka desa iki yaiku Jizera, 476 m

desa jejer ing sisih kulon karo munisipalitas Zlata Olesnice lan ROOT (k. U. Rejdice, Dul lan Polubný) area northwest of kutha Jizerou Harrachov, ing sisih wétan karo tlatah Jizerou Rokytnice (Dolní Rokytnice), ing sisih kidul karo tlatah kutha Vysoké nad Jizerou (cedhak Sklenařice) lan kutha Jablonec nad Jizerou.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *