DJI Phantom 4

0

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Drone cerdas - Kamera 4K kanthi stabilisasi sumbu 3, Lightbridge, jarak nganti 5km, stamina kurang luwih 28min, maks. .

Magnesium construction

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 je dilengkapi karo basa magnesium tenan, sing nambah kekuwatan lan nyuda getaran lan bobot saka piranti kasebut. Papat mesin ngidini nangani kahanan udara kanthi stabil sanajan kurang kondisine.

Mode pesawat sing beda-beda

Phantom 4 je dilengkapi modus penerbangan, aby vyhovoval vašim různým potřebám. Posisi sing disedhiyakake minangka satelit sing disedhiyakake dening satelit. Tipe olahraga wis dirilis kanthi cepet (nganti 72 km / jam) lan sampeyan bakal nemokake babagan stabilitas.

Welcome to the future! Dadi sutradara lan cameraman saka pengalaman sampeyan dhewe, nggawa kamera menyang swiwi lan gabung ing donya fotografi aerial lan video. Njupuk transmiter, nambah gas lan miwiti nggawe donya, film panjenengan ... Phantom 4 minangka pesawat DJI sing dirancang kanggo kinerja dhuwur, nanging entheng lan fleksibel kanggo nyedhiyani stabilitas sing kudu nggawe nembak lan foto sing sampurna. Kabeh teknologi penerbangan paling anyar kalebu ing sistem siap pesawat siji sing nuntun sampeyan menyang langit sajrone menit. Model iki dilengkapi karo pirang-pirang inovasi teknis sing ngijini sampeyan njupuk tembok-tembok aerial meh tanpa larangan.

Phantom 4 minangka platform lengkap kanggo aerial photography lan video, sing "siap mabur langsung saka kotak". Dilengkapi kamera 20 mm kanthi lensa panjang fokus 12 mm dengan tirai stabil tiga sisi, gambar 4 mp tajam dan rekaman video stabil hingga 4K. Phantom XNUMX, slim, aerodinamis lan kompak nyuda resistensi angin kuwat lan uga impact saka gusti, kanthi mangkono mbantu kanggo ngira lan mindahake. Tirai sing komprehensif wis ndadekake bisa mindhah pusat gravitasi sing luwih cedhak menyang tengah kanggo ningkatake kestabilan.

REVOLUTIONARY MATERIALS AND AERODYNAMICS IMPROVED:

Phantom 4, slim, aerodinamis lan kompak nyuda resistensi angin kuwat lan uga impact saka gusti, kanthi mangkono mbantu kanggo ngira lan mindahake. Tirai sing komprehensif wis ndadekake bisa mindhah pusat gravitasi sing luwih cedhak menyang tengah kanggo ningkatake kestabilan.

MORE FLY MODES:

Phantom 4 cukup fleksibel kanggo cocog karo kabutuhan liyane. Ing Posisi Mode (P), sampeyan bisa nggunakake posisi satelit lan visual, TapFly, ActiveTrack, lan mode pesawat cerdas. Mode olahraga nambah ketangkasan lan kacepetan tambah (nganti 72 km / jam) nalika nggunakake posisi satelit lan visual. Mode Atti njamin kestabilan lan njaga dhuwur, nanging ngaktifake posisi satelit, saengga gampang kanggo njupuk tembakan rapi sajrone penerbangan.

DETEKSI STUDI:

Kita kabeh nggunakake mripat kita kanggo ndeleng donya watara kita. Sistem deteksi kendala menehi Phantom 4 mata pasangan dhewe kanggo ndeleng lan nanggapi donya telu dimensi. Ing mode standar, nalika nyedhaki alangan, dheweke mandheg lan tetep digantung ing udhara. Ing TapFly, ActiveTrack, utawa Smart Return Home, kendala bisa dihindari utawa mandheg kanggo nyegah tabrakan. Ing wektu sing padha, dheweke tansah ngelingake sampeyan supaya sampeyan nduwe gambaran apa sing kedadeyan karo Phantom. Sistem posisi visual mudhun nggunakake pasangan kamera lan sensor ultrasonik, nganti kaping lima luwih akurat tinimbang versi sadurungé. Nalika mabur, sampeyan menehi keamanan sing padha karo standar GPS.

TAPFLY:

Kabeh sing perlu dilakoni kanggo tutul ing mode TapFly yaiku ngetokake layar smartphone utawa tablet sampeyan. Kanggo ngowahi arah pesawat, mung tutul layar kanggo pindhah menyang ngendi wae. Ngontrol karo tuas kontrol, tetep dhuwur, arah lan kacepetan bisa nantang - mulane TapFly ngurus kabeh iku kanggo sampeyan. Sampeyan fokus mung ing dijupuk. Nggunakake sistem deteksi kendala, Phantom 4 bisa mabur ing ngendi sampeyan ora bakal wani sadurunge, nggawe tembakan dinamis sing menarik. Kanthi app DJI Go sampeyan uga bisa ngaktifake fitur Smart Return Home kanggo mesthekake yen Phantom ngindari alangan nalika bali menyang sampeyan.

ACTIVETRACK:

Kanthi ActiveTrack, scifi dadi kasunyatan. Apa sampeyan mlaku, arep utawa arung jeram, Phantom 4 nglacak sampeyan nalika sampeyan pindhah kanthi bantuan visi komputer, pangenalan gambar lan teknologi pembelajaran mesin. Ngubengi obyek sing migunani digunakake minangka hak istimewa para pilot sing paling berpengalaman - saiki bisa dilakoni kanthi mung siji swipe driji ing layar. Sistem deteksi kendala uga efektif ing saindhenging aktif ActiveTrack - supaya Phantom bisa mutusake manawa sampeyan ngetutake sampeyan, supaya ora ana alangan, utawa mung mandheg.

Wektu penerbangan panjang

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 dokáže ing siji biaya kanggo fly nganti 28 menit. Kvadrokoptéru můžete bezpečně ovládat do vzdálenosti 5 km. Online ngijini sampeyan kanggo mbusak 720p.

Njupuk 4K video

Kanggo nampilake foto kanthi irah-irahan foto fotografi kvadrokoptéře Kamera Ultra HD 4K yen ora, disaranake 94 nganti saiki. Yen sampeyan duwe krystalicky čisté nezkreslené záběry s vysokým rožlišením a živými, maximálně autentickými barvami.

Editing foto sing nyenengake

Sampeyan kudu celkem 10 barevných profilů. Editing penting kanggo fotografi profesional. Mulane, Phantom 4 duweni foto megapiksel 12, dukungan Adobe DNG RAW, lan profil lensa sing dibangun langsung menyang Adobe Lightroom lan Photoshop.

Sensor cerdas

Kamera Phantomu 4 wis dirilis sistem stabilisasi gambar paling anyar. Iku nggunakake pigura dirancang khusus sing nyedhiyakake kapabilitas stabilitas sing luwih apik. Gerakane dikontrol dening unit kontrol kapisah sing tetep ana hubungane karo sistem penundaan inersia lan unit kontrol penerbangan Phantom 4.

Posisi sing tepat

Funkce Smart Return Home wis dirilis karo GPS utawa GLONASS yen sampeyan bisa nemokake kasedhiya kanggo sampeyan, sampeyan bakal nemokake cara sing apik kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut.

Ndeteksi alangan

Pomocí senzorových dokumentá dokáže kvadrokoptéra Phantom 4 nganalisa kecepatan lan objek pesawat ing ngarep sampeyan, supaya sampeyan bisa ngatasi alangan sing bakal sampeyan perjuangan.

Cepet kontrol cerdas

DJI Phantom 4 se ovládá dálkovým ovladačem s množstvím praktických vlastností. Mesthi wae sampeyan kudu nonton video sing paling apik kanggo sampeyan, kayata foto nampilake foto.

DJI GO

DJI GO kabeh sampeyan butuh k létání, tvorbě, sdílení a připojení. Je kompatibilní s řadami Phantom, Inspire, Osmo a dalšími.

Dhukungan SDK

Phantom 4 punika kompatibilní s DJI SDK, což ngidini akses menyang sensor liyanelan nawakake luwih akeh kontrol kanggo pangembang supaya bisa nggawe aplikasi lan fitur anyar sing menarik.

Sistem pengikat anyar

Sistem baling Phantom 4 anyar ngidini manggon ana ing sisih kulon karo bezpečněji. Tinimbang screwing saben propeller, mung push propeller menyang mesin, muter lan ngeculake.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *