Hrubá Skála Chateau

4

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Chateau Hrubá Skála ana ing pinggir watu massif ing Bohemian Paradise kanthi jumlah meter kira-kira 20, ing wilayah cadastral kanthi jeneng sing padha. Iki digawe dening rekonstruksi kastil Skála sing dibangun ing 14. panguwaos abad ing Wallenstein.

Hynek z Valdštejna mbangun Istana Skála watara 1350 watara taun. Kulawarga Wallenstein manggon ing kana sedina-puluh taun. Ing taun 1416 kanggo 1460, iki diduweni dening Lords of Jenštejn, banjur Zajc of Házmburk. Ing 1469, kastil dikuwasani dening tentara kerajaan. Saka 1515 nganti 1524, Zikmund of Smirice tuku kastil lan estate ing bagean. Smiřice wiwit mbangun Kastil Skála ing Hrubá Skála Chateau. Wiwit kuwi, kastil wis ngalami owah-owahan suwe. Saka anggota pungkasan saka kulawarga Smiřice sing dununge, Albrecht saka Wallenstein pikantuk kastil kanthi propinsi kasebut. Ing 1821, Lexes saka Aehrenthal nuku chateau. Ing 1854 Alois Lexa von Aehrenthal, mantan Menteri Luar Negeri Austria lan aktor utama saka krisis Bosnia sing disebut, lair ing kene. Ing 1859, chateau iki romantis. Kunci 1945 njupuk alih negara. Iki minangka pusat rekreasi ROH, akhire dibangun minangka hotel.

Hrubá Skála Chateau

Bèntèng dumunung ing watu sandstone lan dumunung watara 6 km tenggara Turnov ing sacedhaké desa Hrubá Skála. Bisa ditindakake dening mobil saka Turnov - dalan Jičín. Stasiun sepur paling cedhak Hrubá Skála ing jalur sepur saka Turnov nganti Jičín kira-kira 2 km. Ing mangsa panas, bus-jalur bus wisata "Český ráj" (Bohemian Paradise) langsung menyang chateau.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *