Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2018Januari
  • Kim Kardashian Cartoons Maca liyane>

    Kim Kardashian Cartoons

    Kim Kardashianová (nikah Kimberly Kardashian West, jeneng lair Kimberly Noel Kardashian, * 21. 1980 Oktober, Los Angeles) wis pribadine televisi Amérika, model lan hebat asal Armenia, garwa rapper Kanye West. Dheweke tansaya munggah ing tetanggan sugih saka Los Angeles, Beverly Hills, amarga bapake, Robert Kardashian ana ngedegaken saka Movie Kirana, Inc. lan pengacara misuwur (antara liya nganjurake [...]

  • Guwa Rumcajs, gunung lan reruntuhan Brada cedhak Jičín Maca liyane>

    Guwa Rumcajs, gunung lan reruntuhan Brada cedhak Jičín

    Brad minangka reruntuhan kastil sing dumunung ing sacedhake desa Brada ing distrik Jičín ing bukit jenenge Brad sing padha. Awit 1958 wis dilindhungi minangka monumen budaya Republik Ceko. Iki minangka sisa-sisa kastil sing didegaké ing 13. Abad saka kulawarga Ronovec. Disebut kaping pisanan ditulis kastil tanggal 1258. Ing 1304, dheweke njupuk [...]

Bali menyang Top