Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2018Januari
  • Bresser LCD Mikroskop 50x-2000x 5MPix Maca liyane>

    Bresser LCD Mikroskop 50x-2000x 5MPix

    Mikroskop Bresser LCD Bresser LCD Microscope Mikroskop LCD iki ndadekake wong bisa ndeleng obyek sacara bebarengan thanks karo monitor LCD gedhe 8,9 cm (3,5). Bisa digunakake kanggo observasi cahya lan cahya (cahya) ing cahya sing dicermakake. Sampeyan bisa nangkep utawa nyimpen pengamatan minangka urutan film. Piranti nduweni integrasi [...]

  • Drábské Rooms Maca liyane>

    Drábské Rooms

    Drábské světničky yaiku sisa-sisa kastil kayu sing asli ing blok pasir ing wilayah cadastral Dneboh ing distrik Mladá Boleslav, 4 km sisih wétan Mnichovo Hradiště. Dumunung ing wilayah sing dilindhungi Bohemian Paradise, ing tlatah situs Eropah NATURA 2000 lan Příhrazské skály Nature Reserve. Bèntèng rock dibangun ing pinggiran lor kulon ing platform sing disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Maca liyane>

    Prachovské skály

    Kanggo mlumpat rocks Prachovské Prachovské rocks sing ..... sandstone tatanan klompok rock saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, podcelku Turnovská [...]

  • Pagunungan Giant 2018 Maca liyane>

    Pagunungan Giant 2018

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • Apa GDPR? Maca liyane>

    Apa GDPR?

    Regulasi Perlindungan Data Umum GDPR. Peraturan Umum Perlindungan Data, disingkat GDPR, judul lengkap Peraturan 2016 / 679 Dewan Parlemen Eropa (27) 2016. April 95 ing pangayoman marang individu-individu sing gegayutan karo pengolahan data pribadhi lan ing gerakan bebas data kasebut lan mbaleni 46 / XNUMX / EC Directive (Peraturan Umum [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

Bali menyang Top