Apa GDPR?

Regulasi Perlindungan Data Umum GDPR. Nemtokake informasi ing ngisor iki kanggo informasi umum (Peraturan Umum Perlindungan Data Umum, kanggo GDPR), pilih Prediksi Evropského kanggo Rady (EU) č. 2016 / 679 ing 27.

Read More
Ninggalake komentar