Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2018Januari
  • Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S Maca liyane>

    Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S

    Kerajaan Alas iku sawijining reservoir bendungan ing Kali Elbe sing dibangun ing 1920. Dumunung ing Tešnov sepi ing wilayah cadastral Bílá Třimenšná, 4 km wiwitan saka Dvůr Králové nad Labem, ing lembah sing ngliwati Kocléřovský pèrèng. Ing bank kiwa dikubengi komplèks lèpèn karajan ing Karajaan, sisa lèpèn tapel wates lawas, lan [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Bèntèng Kost Maca liyane>

    Bèntèng Kost

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • Humprecht Chateau Maca liyane>

    Humprecht Chateau

    Humprecht minangka chateau ing distrik Jičín kanthi tata letak bangunan elliptical sing khas, dibangun ing taun 1666-1668. Dumunung ing PLa Bohemia Paradise, babagan 0,5 km ing sisih kulon Sobotka, ing wilayah kadastrike kanthi jeneng sing padha. Chateau Humprecht, katon lan menarik ing wangun, dumunung ing bukit Palanka cedhak Sobotka. Daya tarik paling gedhe saka kastil mesthine ana ing Hall of Fame 16 meter [...]

  • Windows 10 Spring Creators Update Downloads Maca liyane>

    Windows 10 Spring Creators Update Downloads

    Microsoft kanthi tenang nyiapake update utama menyang sistem operasi Windows 10. Sampeyan kudu nggawa sawetara dandan lan fitur-fitur anyar menyang sistem. Wakil-wakil perangkat lunak raksasa AS durung sacara resmi ngonfirmasi kedadeyan warta kasebut. Nanging, wis bubar kanggo sawetara wektu ing gerbang sing Microsoft bakal nerbitake update luwih gedhe ing separo pisanan taun iki. Kabar bakal dadi akeh, Microsoft [...]

  • Klub Golf Lapangan Golf Semily Maca liyane>

    Klub Golf Lapangan Golf Semily

    Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Golf Semily dumunung ing Meander saka Jizera wiwit 1970. Lingkungan Semil yaiku sawijining kawasan ing lembah canyon jero saka Kali Jizera lan anak-anak kali kali Oleška, Jíloveckým lan Chuchelským creek, stonemasons lan Vošmenda. Romance Jizera lembah kali wis meningkat dening Rieger kang Trail, kang fitur wolung puluh prospek gallery [...]

  • Reservoir Reservoir Reservoir Maca liyane>

    Reservoir Reservoir Reservoir

    dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Tumiba ing administrasi Kali Papan Elbe, perusahaan negara, adhedhasar ing Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu. Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, sebagean [...]

  • Pegunungan Giant fotografi historis Maca liyane>

    Pegunungan Giant fotografi historis

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou dumunung ing tlatah rong wilayah sing dilindhungi - Taman Nasional Pegunungan Giant lan kawasan sing dilindhungi saka Pagunungan Jizera ing Lembah Kali Jizera. Wilayah iki ora mung wisata penting, nanging uga pusat olahraga kanggo olahraga mangsa. Awal sejarah perusahaan kasebut disambung menyang taun 1882, nalika toko kardus diadegaké. Prodhuk pisanan yaiku paperboard gawenan putih. Kanggo liyane [...]

  • Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018 Maca liyane>

    Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • DJI Phantom 4 Maca liyane>

    DJI Phantom 4

    Smart mbengung - 4K kamera stabil 3-sumbu Lightbridge, sawetara munggah 5km, stamina kurang 28min max Speed ​​20 / bobot 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura Magnesium, sensor tabrakan, lan fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnesium construction quadcopter DJI Phantom 4 wis Magnesium dhasar, kang mundhak rigidity lan minimalake geter lan bobot saka piranti dhewe. Papat mesin ngidini stabil [...]

  • Bèntèng Trosky Maca liyane>

    Bèntèng Trosky

    Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberec. Iki diduweni dening negara (diatur dening National Heritage Institute) lan bisa diakses dening masyarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur jeneng sing padha [...]

  • DJI Mavic Pro Maca liyane>

    DJI Mavic Pro

    Smart mbengung - kamera 4K 3osou stabil kanggo nggayuh 7km, 27min babagan toleransi, max Speed ​​65km / h, bobot 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi alangan TAPFLO lan ActiveTrack.. Intelligent mbengung bisa supaya alangan lan mung ngawang. Sistem kalebu FlightAutonomy 5 kamera, GPS lan GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonik, sensor keluwih lan komputerisasi 24-kinerja [...]

  • Paseky nad Jizerou saka ndhuwur Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou saka ndhuwur

    Paseky nad Jizerou ndeleng saka dhuwur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih lor désa kasebut minangka Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul [...]

  • Tema CMS, WordPress, WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, HTML, OpenCart, VirtueMart Maca liyane>

    Tema CMS, WordPress, WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, HTML, OpenCart, VirtueMart

    machine learning lan Intelligence Ponggawa PetrPikora.com Kabeh Cithakan sing adhedhasar Machine Learning (Machine Learning) lan AI (Artificial Intelligence), ngemot fitur cerdas sing bantuan kanggo ningkataké situs ing Internet global. Web Design Cithakan sensitif PetrPikora.com ndhukung desain web responsif (RWD), iku ateges sing situs ditampilake ing urutan sampurna, lan [...]

Bali menyang Top