Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2018Januari
  • TensorFlow Maca liyane>

    TensorFlow

    TensorFlow - Tensorflow.org - Pandhuan piranti lunak Google kanggo petungan numerik kanthi nggunakake grafik alur data. Sampeyan bisa ngawasi panelitèn, nanging uga kanggo aplikasi siap sedia anyar sing bakal nduweni kemampuan kanggo sinau mesin. Sistem sing jenenge TensorFlow minangka perpustakaan piranti lunak sumber terbuka kanggo kalkulasi numerik kanthi nggunakake grafik alur data. Sampeyan bisa ngawasi riset, nanging uga kanggo aplikasi siap sedia sing [...]

  • Minecraft Girls Music Song Band Maca liyane>

    Minecraft Girls Music Song Band

    Conto saka lagu sing digawe kanthi otomatis nggunakake machine learning. Piranti lunak otomatis nggawe musik lan video kanthi dhasar. Sakcepete bakal kasedhiya ing kene, ing ngendi sampeyan bisa nyoba lan nggunakake teknologi iki gratis lan tanpa wates. Minecraft minangka game komputer sing njupuk Panggonan ing donya mbukak ing ngendi pamuter nduweni kabebasan kanthi tanpa wates lan [...]

  • Free Far Cry 5 Downloads Maca liyane>

    Free Far Cry 5 Downloads

    Tebih mewek adoh mewek 5 5 tumindak mbesuk fps donya mbukak dikembangaké studio Ubisoft Montreal lan diterbitake dening Ubisoft kanggo platform Microsoft Windows, 4 PlayStation, Xbox siji lan support kanggo Playstation 4 Pro, Xbox lan Xbox Salah Salah X. Punika umume Tindakan part enem saka seri Far Cry. Release saka game iku [...]

  • Video Maker & Artificial Intelligence Maca liyane>

    Video Maker & Artificial Intelligence

    Kita bakal enggal-enggal nerbitake proyek sing anyar, sing saiki wis rampung. Nonton proyek iki, kanthi bantuan mesin sing luwih maju, adhedhasar skenario sing prasaja, nggawe video animasi lan animasi. Machine Learning Machine Learning minangka subset saka intelligence artificial, dealing karo algoritma lan teknik sing ngidini sistem komputer kanggo 'sinau'. Kanthi sinau ing [...]

  • Kacerdhasan gawéyan Maca liyane>

    Kacerdhasan gawéyan

    Artificial Intelligence (AI Artificial intelligence Inggris AI) iku cabang saka ilmu dealing karo nitahaken saka mesin nuduhake pratandha saka prilaku cerdas. Definisi "prilaku cerdas" isih ing diskusi, minangka standar migunakake alesan manungsa cerdas. Kanthi konsep iki pisanan teka John McCarthy ing 1955. riset Artificial intelligence punika Highly technical lan specialized, malih, dipérang [...]

  • Stephen Hawking seda Maca liyane>

    Stephen Hawking seda

    Stephen William Hawking (8 Januari 1942 Oxford - 14 Maret, 2018 Cambridge) yaiku ahli fisika teoritis Inggris lan salah sawijining ilmuwan paling terkenal ing kabeh. Dheweke nyumbang sacara signifikan marang kosmologi lan gravitasi kuantum, lan ing taun 1979 kanggo 2009, dheweke ngajukake profesor matematika Luksian ing Universitas Cambridge. 8 lair. Januari 1942 ing Universitas Inggris [...]

  • Santai musik & Jizera beku Maca liyane>

    Santai musik & Jizera beku

    Jizera beku ing stream ing Dolní Sytová ditemoni musik santai. Dolni Sytova (Jerman Nieder-Sittau) minangka pamukiman minangka bagean lokal saka desa Háje nad Jizerou ing distrik Semily ing Liberecký Region. Babagan 1,5 km ing lor-wétan Hájů nad Jizerou, ing sisih tengen dalan Jizera, ing wilayah sing diduwèni mayoritas déning alas lan alas. Iki minangka dalan II / 292. Ana alamat 161 sing didaftar. Pedunung 288 manggon ing kene kanthi permanen. Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1323. Parsonage saka pemukiman iku kalebu Loukov (paroki Katolik Roma ing Gereja St. Stanislaus [...]

Bali menyang Top