Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2018Januari
  • Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018 Maca liyane>

    Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018

    Nístějka minangka reruntuhan kastil ing dalan gedhé ing sadhuwuring padhatan Kali Jizera lan Farský potok lan ngelawan dalan I / 14, ing area kanthi jeneng sing padha. Diakses ing turisme wisata kuning saka Vysoké nad Jizerou. Penemuan keramik mbuktikake ngarsane manungsa sanajan ing 17. st. Diwatesi dadi menara sing melingkar, istana lan remitan benteng. Sisa saka kastil dilindhungi minangka [...]

  • Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto Maca liyane>

    Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Iku urip watara 2 700. [...]

  • Krkonoše saka dhuwur foto Maca liyane>

    Krkonoše saka dhuwur foto

    Luwih akeh kabèh gunung kalebu Buta wis saiki ing jaman diterangake minangka Sudetenland, kang mbokmenawa jeneng asal Celtic (paling umum minangka Celeng gunung) utawa asal Balkan (minangka Kambing Mountain). Ptolemy (bab 85-165) digunakake kanggo dina Sudetenland jeneng Sudetayle (ing Ore Gunung) lan Askiburgion (utamané Gunung, cedhak kutha Askiburgium vandalisme, mbok menawa [...]

  • Rock atos Maca liyane>

    Rock atos

    Hrubá Skála Chateau dumunung ing pinggir watu massif ing Bohemian Paradise, watara 20 meter, ing wilayah kadastralan désa kanthi jeneng sing padha. Iki digawe dening rekonstruksi Castle Rock dibangun ing 14. abad tuwa saka Wallenstein. Kastil Skálu dibangun ing saubengé 1350 Hynek saka Valdštejn. Wong Waldstein manggon ing kene suwene pirang-pirang dekade. Ing taun 1416 kanggo 1460 diduweni dening para panguasa Jenštejn, banjur Zajíc z Házmburka. Ing 1469, bèntèng iki dikuwasani déning Angkatan Darat. Saka [...]

Bali menyang Top