Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek

Nembak gambar saka Roudnice v buta Gunung, Křižlice, Jestřabí lan sakupengé. gunung(Riesengebirge Jerman, Polandia Karkonosze) yaiku gunggunge geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing region Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Paling dhuwur

Read More
Ninggalake komentar