Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2017Januari
  • Rezek Gunung & Autumn lan sunrise Maca liyane>

    Rezek Gunung & Autumn lan sunrise

    Sunrise ing Pagunungan Krkonoše ing Rezka. Rezek (Pagunungan Giants) - jeneng lokal ing Pagunungan Krkonoše, sawijining pemukiman cocok kanggo kutha Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka [...]

  • Příchovice, ROOT, buta Gunung Maca liyane>

    Příchovice, ROOT, buta Gunung

    Příchovice (Jerman Stephansruh utawa Prichowitz) iku sawijining désa, minangka bagéan saka désa Kořenov ing distrik Jablonec nad Nisou. Punika babagan 3 km kidul-kulon Kořenov. Ana alamat 279 sing didaftar. Pedunung 271 manggon ing kene kanthi permanen. Příchovice wiwitané kalebu pemukiman lan bagéan saka Dolní Příchovice, Horní Příchovice, Pustiny, Morava, Libštát, Potočná, Nová Huť, Tesařov lan [...]

  • Pančavský grojogan 4k video Maca liyane>

    Pančavský grojogan 4k video

    Panchavský Waterfall (German Pantschefall) yaiku grojogan ing desa Špindlerův Mlýn ing wewengkon Hradec Králové. Iki minangka grojogan paling dhuwur ing Republik Ceko. Ngukur ukuran meter 148 lan dumunung ing lereng wétan ing sisih ndhuwur Tambang Elbe ing Pagunungan Krkonoše ing Pagunungan Giants (Pančavská jáma). Grojogan kasebut minangka aliran Pančava (anak kali tengen Elbe). Iku stabil kanthi aliran fluktuasi, rata-rata [...]

  • Harrachov & Sunrise Maca liyane>

    Harrachov & Sunrise

    Harrachov lan Sunrise 14.11.2016. Harrachov (Harrachsdorf) iku sawijining kutha lan resor gunung sing penting ing Pagunungan Krkonoše. Dumunung ing sangisore Gunung Iblis ing lembah Kali Mumlava. Secara administratif dumunung ing wilayah Liberec, Distrik Semily. Tlatah kutha kasebut sacara langsung dumunung ing Polandia, sing ana hubungane karo lalu lintas dalan sing signifikan. Ing panggonan dina Harrachov dheweke ana ing 17. abad didegaké desa [...]

  • ndhuwur Gunung Maca liyane>

    ndhuwur Gunung

    Upper Mísečky (Jerman Ober Schüsselbauden) minangka desa gunung paling dhuwur ing Pagunungan Krkonoše. Kaca administrasi dumunung ing Vítkovice. Bangunan kasebut dibangun ing lereng Medvedina kanthi dhuwuré 1000 meter. Dumunung ing sisih lor Vítkovice lan ing sisih kulon Špindlerův Mlýn. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1642. Ing awal orane padha urip ing kene [...]

  • ketel buta 4K video Maca liyane>

    ketel buta 4K video

    Kotel (Jerman Kesselkoppe) minangka puncak khas sing dumunung ing Pagunungan Bohemia sing paling dhuwur ing Pagunungan Giant. Dumunung ing sisih kulon distrik Semily ing region Liberec, sing paling dhuwur. Ketinggian 1435 m yaiku 10. gunung paling dhuwur ing Republik Ceko. Sadurungé, iku uga diarani Krkonoše lan Kokrháč. Iku gunung sing [...]

  • Jizera Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jizera Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec. Awit iku dumunung cedhak Jablonec nad Nisou (biyèné uga disebut Jerman Jablonec) kadhangkala dipigunakaké sebutan Ceko Jablonec utawa Jabloneček. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 taun ing sumber isih sebutno paroki kayu - salah siji ing wilayah iki, sebutno iku disebut ing paragraf pisanan desa Jablonec. Ing 1896 Jablonec [...]

  • Ski Resort Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Ski Resort Rokytnice nad Jizerou

    Rokytnice nad Jizerou (Jerman Rochlitz) iku sawijining kutha lan pegunungan ing Pagunungan Giant. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Kutha ing lembah Huťský potok ana ketoke [...]

  • Little Rock lan Frydstejn Maca liyane>

    Little Rock lan Frydstejn

    Ruins kastil Frýdštejn iku salah siji saka telu kedaton ing distrik Jablonec. Kanggo founding ngerti persis. Aku ora ngerti persis nalika iku digawe Estate frýdštejnské. Nanging kita padha sumurup, yen iku properti Markvatice. Ing 1363 sing nguwasai Dražice 13 taun mengko (r. 1376) saka Jan Bibrštejn lan panginten sing muncule Frýdštejn punika [...]

  • buta Gunung Maca liyane>

    buta Gunung

    Upper Mísečky (Jerman Ober Schüsselbauden) minangka desa gunung paling dhuwur ing Pagunungan Krkonoše. Kaca administrasi dumunung ing Vítkovice. Bangunan kasebut dibangun ing lereng Medvedina kanthi dhuwuré 1000 meter. Dumunung ing sisih lor Vítkovice lan ing sisih kulon Špindlerův Mlýn. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1642. Ing awal orane padha urip ing kene [...]

Bali menyang Top