Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2017Januari
  • Štěpanice lan Benecko Maca liyane>

    Štěpanice lan Benecko

    Dolní Štěpanice minangka bagéan saka desa Benecko ing Pagunungan Krkonoše ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Pagunungan iki dumunung ing lembah sing bentuke Y sing dibentuk saka patemon Kali Cedron lan Kali Jizerka. Pemukiman (bebarengan karo Horní Štěpanice) bisa didegaké ing sangisoré kolonisasi Markvartic saka Podkrkonoší, nanging sumber sejarah sing bisa dipercaya ilang. Taun 1304 dianggep tanggal sajarah yayasan, [...]

  • Křižlice, Kostel v Jestřabí v Krkonoších Maca liyane>

    Křižlice, Kostel v Jestřabí v Krkonoších

    Křížlice kuwi sawijining désa, bagéan saka désa Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše ing distrik Semily. Punika babagan 6 km sisih kilen saking Jilemnice. Rekaman tertulis Křížlice sing paling tuwa yaiku saka 1492. Nanging, saka sumber liyane, kita sinau menawa Křížlice duwe gereja kayu cilik sing wis ana ing 1358. Ing 15. gereja abad kasebut uga ditampa dening Gréja. [...]

  • Pembaharuan Pencipta Windows 10 Maca liyane>

    Pembaharuan Pencipta Windows 10

    Ana 17. Oktober, Microsoft plans kanggo miwiti pangguna mbuka instalasi sistem operasi Windows 10 liyane. Sing disebut-sebut Update Pembuat Mundhut (versi 1709) ndadekake pirang-pirang perbaikan marang sistem kasebut. Nganyari kanggo Fall Creators Update kudu kurban sampeyan utawa nginstal sistem dhewe. Yen iki durung kedadeyan lan sampeyan ora pengin ngenteni, mesthine [...]

  • Dvoračky lan bantahan Maca liyane>

    Dvoračky lan bantahan

    Dvoračky lan bantahan 28.01.2017 .... U Dvoračky panas meh kaya panas, mung jarak cendhak ngisor -10 ° C. Dvoračky (Jerman Hofbaude) punika chalet gunung ing Pagunungan buta, ana ing elevasi 1140 m ing iring gunung kidul Gundul Mountain. Dvoračky tuwa banget gubuk, didegaké ing kulawarga 1707 Schier minangka farm gunung kanggo breeding sapi ing lingkungan gedhe [...]

  • Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice Maca liyane>

    Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice

    Křížlice kuwi sawijining désa, bagéan saka désa Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše ing distrik Semily. Punika babagan 6 km sisih kilen saking Jilemnice. Rekaman tertulis Křížlice sing paling tuwa yaiku saka 1492. Nanging, saka sumber liyane, kita sinau menawa Křížlice duwe gereja kayu cilik sing wis ana ing 1358. Ing 15. gereja abad kasebut uga ditampa dening Gréja. [...]

Bali menyang Top