Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2017Januari
  • Rokytnice

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Kutha ing lembah Huťský potok kadhangkala diadegaké ing saubengé 1574 minangka pemukiman kaca. Pedunung pisanan sing manggon ing kene yaiku kayu pertambangan, tembaga, perak lan timbal. Ing taun 1625 ngiwa ing simpenan lokal [...]

Bali menyang Top